查看详情
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

永平小英教研组博客

 
 
 
 
 
 

嘉禾街望岗小学 周泉(四年级)Unit 3 Let’s Go Further

2011-1-26 12:20:10 阅读685 评论0 262011/01 Jan26

 

嘉禾街望岗小学  周泉

(四年级)Unit 3  Let’s Go Further

Test

 

一、听单词三次,用大写字母标出顺序。(12%)

嘉禾街望岗小学 周泉(四年级)Unit 3 Let’s Go Further - ypxyjy - 永平小英教研组博客

  

二、根据听到的单词或短语,选出句子所提及的信息。(12%)

(   )1 .A. a thin woman         B.a  thin  man         C. a tall man 

(   )2. A. a pair of shorts        B.a pair of socks         C. a pair of jeans         

(   )3.A .fifty                 B. thirty                C. forty      

(   )4.A.grandmother           B.mother               C.sister

(  )5.A.buy a shirt              B.buy a skirt            C.buy a T-shirt       

 (  )6.A.three geese            B.three sheep            C.four sheep        

(  )7.A.brown blouse           B.black blouse            C.blue blouse      

(   )8.A.¥35                B.¥45                  C.¥55

 

三、听句子三次,判断句子是否符合图意,如相符,请在括号内写“T,否则写“F”。(12%)

 

嘉禾街望岗小学 周泉(四年级)Unit 3 Let’s Go Further - ypxyjy - 永平小英教研组博客

 



四、听读问句,选出相应的答句。(6%)

 

嘉禾街望岗小学 周泉(四年级)Unit 3 Let’s Go Further - ypxyjy - 永平小英教研组博客

 

嘉禾街望岗小学 周泉(四年级)Unit 3 Let’s Go Further - ypxyjy - 永平小英教研组博客

 

五、听每个句子三次,把衣服和它的主人用线连接起来。(8%)

嘉禾街望岗小学 周泉(四年级)Unit 3 Let’s Go Further - ypxyjy - 永平小英教研组博客

 

 

六 看图 , 将单词所缺的字母补充完整。(12%)

嘉禾街望岗小学 周泉(四年级)Unit 3 Let’s Go Further - ypxyjy - 永平小英教研组博客

 

 

七、 找出每组单词中不同类的单词,把它的大写字母编号写在前面的括号内。(10%)

(   ) 1. A .strong  B.man  C.slim  D.tall

(   ) 2. A pig  B.ship  C.cat  D.sheep

(   ) 3.A.much  B.seventy  C.fourteen  D.eight

(   ) 4.A.young B.blond C.ugly D.buy

(   ) 5.Acar  B.bike C.train  D.goose

(   ) 6. A.small  B.nose  Ceye  D.ear

(   )7. A.horse   B.house  C.goat  D.turtle

(   )8. A. brother  B.sister  C. uncle D. friend

(   )9. .A.colour B.blue  C.red  D.white

(   )10.AChinese  B.America C.China D.Canada

 

八、根据图意和问题,选择正确答案。把答案的字母编号写在括号内。(6%)

 

嘉禾街望岗小学 周泉(四年级)Unit 3 Let’s Go Further - ypxyjy - 永平小英教研组博客
 


(   )1.What  are  those?

        A.They  are  clothes.

        B.They  are  shirts.                                         1.

        C. They  are  trousers

 

 



(   )2.Is  this  a  dress ?

          A.Yes, it is.                                                           2.

       B.No, it isn’t.

       C. No, it’s a skirt.

 

 


Sally’s


 


(   )3.Whose sweater is this?                                      3. 

          A.It is Sally’s.

       B. Yes, it is.

       C. No, it isn’.

 



 


(   )4.Do you have any cars?

          A.Yes, I have.

       B. No, I haven’t.                                                   4.

       C. I have two cars.

 

(   )5. How much is this blouse ?



     A. It’s twenty.                                   

     B.It’s thirty.

     C.It’s forty.                                         ¥30

 



(   )6.What’s thirteen an thirty-three ?

A.30.                                          

B.40.

C.50.

九、选择正确答案填空。(7%)

(    )1._________ clothes.

      A. They’re   B. It’s     C. That’s                                                 

(    )2. What_______ these?

      A. is        B.am        C. are

(    )3. Do you have any socks?

      No, I_______.

      A. don’t      B. am not    C. do

(    )4. ______   skirts are these?

      A. Where     B. Who      C. Whose

(    )5. Are they ________trousers?

      A. Kate      B. Kate’s     C. she

(    )6. How much ________this pair of shorts?

      A. is     B. am     C. are

(   )7.I’d like ______ that pair of jeans.

     A. buy    B. to buy   C.for buy

 

十、择正确的单词,完成下列对话,把单词写在横线上.(9%)

 (here ,  take,  shirt,  like,  are,  much,  can, you , yuan)

A: Good  morning.

B: Good morning.

A:______ I help you?

B:Yes, please. I’d _____ to buy that ______.

A: _______ you are.

B: How ______ is it ?

A:98_______.

B: I’ll _______ it.

A: Here _________ _________.Thank you.

B: Good bye.

A: Good bye.

 

十一.用适当的单词填空使句子完整。(6%)

1.      What’s twenty-nine and eleven ?

  It’s ____________.

2.      What can  I  ______for you ?

Yes, please.

3. How _____ is this dress?

  86 yuan.

听力材料:

一、听单词三次,用大写字母标出顺序。(12%)

A.dress B.a pair of shorts  C.a pair of socks D.T-shirt E. a pair of shoes  F.sweater  G.a pair of jeans  H.skirt  I.a pair of sport shoes  J. blouse  K.jacket  L.coat

二、根据听到的单词或短语,选出句子所提及的信息。(12%)

1 . a  thin  man       

2. a pair of socks                

3. forty      

4. grandmother          

5. buy a shirt                

6.three sheep                 

7. blue blouse      

8.¥35               

 

三、听句子三次,判断句子是否符合图意,如相符,请在括号内写“T,否则写“F”。(12%)

1.How much is the skirt ?

It’s thirty yuan.

2. How much is the skirt ?

It’s fifty yuan.

3. How much is the skirt ?

It’s one hundred and thirty -yuan yuan.

4. How much is the skirt ?

It’s eighteen yuan.

 5. How much is the skirt ?

It’s one hundred and twelve yuan.

 6. How much is the skirt ?

It’s eighty-six yuan.

 7. How much is the skirt ?

It’s twenty-five yuan.

 

8. How much is the skirt ?

It’s two hundred and fifteen yuan.

9. How much is the skirt ?

It’s thirteen yuan.

10. How much is the skirt ?

It’s seventy-nine yuan.

 11. How much is the skirt ?

It’s fifteen yuan.

12. How much is the skirt ?

It’s thirty-five yuan.

 

四、听读问句,选出相应的答句。(6%)

1.What’s this?

2.What can I do for you ?

3.Are they clothes ?

4.How much is it?

5.What’s forty and eighteen?

6.Whose sweater is it ?

 

五、听每个句子三次,把衣服和它的主人用线连接起来。(8%)

1. Whose shorts are they?

  They are Ben’s.

2. Whose skirt is this ?

   It’s Sally’s.

3.      Whose dress is that ?

It’s Janet’s.

4.      Whose coat is it ?

   It’s Yongxian’s.

答案:

一、听单词三次,用大写字母标出顺序。(12%)

E

K

A

L

B

J

I

G

F

H

C

D

二、根据听到的句子,选出句子所提及的信息。(12%)

1.B  2.B  3.C  4.A  5.A  6.B  7.C  8.A      

三、听句子三次,判断句子是否符合图意,如相符,请在括号内写“T,否则写“F”。(12%)

1.F  2.F  3.T  4.F  5.F  6.T  7.T  8.F  9.F  10.F  11.F  12.T

四、听读问句,选出相应的答句。(6%)

1.A  2.B  3.B  4.A  5.C  6.C

六 看图 , 将单词所缺的字母补充完整。(12%)

1.shoe  2.jacket  3.dress  4.socks

 5.clothes  6.trousers  7.blouse 8. T-shirt

9.skirt  10. coat 11. sweater  12. jeans

七、 找出每组单词中不同类的单词,把它的大写字母编号写在前面的括号内。(10%)

1.B  2B  3.A  4D  5.D  6.A  7.B  8.D  9.A  10. A

八、根据图意和问题,选择正确答案。把答案的字母编号写在括号内。(8%)

1.A  2.C  3.C  4.A  .5.B  6.B

九、选择正确答案填空。(7%)

1.A  2C  3.A  4.C  5.B  6.A

十、择正确的单词,完成下列对话,把单词写在横线上.(9%)

 Can /like /shirt/Here/much/yuan/take/you/are

十一.用适当的单词填空使句子完整。(6%)

1.forty

2.do

3.much

 

 

作者  | 2011-1-26 12:20:10 | 阅读(685) |评论(0) | 阅读全文>>

 

2010学年第一学期四年级英语期末综合练习卷

试题编制人   白云区望岗小学   苏兆滢

听力部分

一、听读句子,请你选出句子中所含有的信息。(10分)

(   )1.A.14                  B.40                 C.50

(   )2.A.115                 B.150                C.105

(   )3.A.7:13               B.7:30              C.7:50

(   )4.A. soldier              B.worker             C.lawyer 

(   )5.A. milk                B.egg                C.bread 

(   )6.A.Monday             B.Sunday              C.Saturday

(   )7.A.In a red coat B.in a black cap         C.in the brown jacket

(   )8.A.honest and funny  B.kind and hard working  C.tall and handsome

(   )9.A.Play they games B.play football          C.play basketball

(   )10.A.Clean the house   B.sweep the floor       C.feed the pets

二、.听句子三次,在相应图的括号内写上大写字母编号。(10分)

 

2010学年第一学期四年级英语期末综合练习卷 白云区望岗小学 苏兆滢 - ypxyjy - 永平小英教研组博客

 

 

 

 

 

 

三、      听句子三次,判断答语是否与图的内容相符,如相符,请在括号内写“T”,否则写“F”。(9分)

 

2010学年第一学期四年级英语期末综合练习卷 白云区望岗小学 苏兆滢 - ypxyjy - 永平小英教研组博客

 

四 、听问句三次,选出相应的答语,并把其字母编号写在括号里。(10分)

  ( )1.A.He is a drive .   B. She is a doctor.  C. They’re worker .

  ( )2.A.Yes, they are .   B.Yes, I am .      C. Yes, she is .

  ( )3.A.It’s nine o’clock .       B.It’s Wednesday . 

 C. I usually go to school at 7:30 .

  ( )4.A.It’s 7:00.        B. At 7:00 .       C.It’s Sunday .

  ( )5.A.Yes, I can .      B. I’m a driver .     C. No, you can’t .

  ( )6.A. I’ll take it .      B.It’s fifty yuan.     C.Yes, please .

  ( )7.A.They’re the teacher .    B.They’re the teachers . 

C. Yes, they are.

  ( )8.A.Yes, they do .      B. Yes, he is .        C. Yes, I am .

  ( )9.A.Yes, I do .       B. I usually play football.    C. At 5:00 .

  ( )10.A. There are seven .       B. There are five .      

 C. There are six .

五、听读句子,写出所缺单词。(6分)

1.Sally is       a blue dress, she is my _____.

2. The man is a        He is hardworking and         

3. What’s her       She is a          

4. I often       on        

5.  I do my        after _____

6.  I usually ___ up ____ six

六、听短文三次,判断句子是否与短文相符,如相符写“T”,否则写“F”。(5分)

(    )1. My mother has short hair .

(    )2. My mother is a little heavy .

(    )3. My father is tall and fat .

(    )4. My uncle is wearing a cap .

(    )5. My aunt is a cook  too .

笔试部分:

七、根据图意,写出单词所缺的字母,每条横线写一个字母。(8分)

 

2010学年第一学期四年级英语期末综合练习卷 白云区望岗小学 苏兆滢 - ypxyjy - 永平小英教研组博客

 


 


5.sh _ e          6. have  l_ _ ch      7. a  w_ _ ker         8. Fr_ day

 

八、看图选出最符合图意的句子,并将其字母编号写在括号里。(8分)

1.

 

 

 

 

2.

3.

4.

(    ) 1. A. There are three policemen in the picture.  B. There are three firemen in the picture.

(    ) 2. A. She goes to school now.               B. She goes to bed now.

(    ) 3. A. The lady has long hair.                B. The lady has short hair.

(    ) 4. A. They play badminton after school.

        B. They play tennis after school.

 

九、选择题:(10分)

(     ) 1.The boy       a black cap is Mike.

A.On               B.wear           C.in

(     ) 2.I want to be a nurse. What       you?

A.On               B.about           C.with

(     ) 3.-What is job?-She’s a dentist.

A.She’s            B.she             C.her

(     ) 4.Nurses and doctor       help sick people.

A.Can             B. can’t             C.are

(     ) 5.What can I do       you?

A.In              B.on               C. for

(     ) 6.We usually do       on Saturday afternoon.

A.Floor            B.gardening         C.clean.

(     )7.I often play football       my friends

A.On              B.with              C.for

(     ) 8.       is the bag?  ---It’s Tom’s.

A Whose          B. Who              C. Which

(     ) 9.What         is it today?

A.Time            B.day              C .color

(     ) 10.We have an English lesson        9:00       10:00.

A.At at            B. at ,to             C.from, to

十、根据上下文,补全对话。(把字母填写在空格里)(9分)

               


A.     I’ll take it.

B.     How much is it?

C.     Can I help you?

D.     Here you are.

E.      Yes, please.

F.      Bye .


 


                                             

 

                                            

 A: Good afternoon ,sir .____________________?   

 B: _____________. I’d like to buy that dress.       

 A: Yes ,sir. ____________________.

B: Thank you. _________________.?

A: Ninety-five yuan.

B:OK. ___________________.

A: Goodbye ,sir.

B:___________.

十一、根据实际情况回答问题 (9分)

1、 What do you want to be when you grow up ?

____________________________________________________

2、 Do you play football on Sunday ?

____________________________________________________

3、What time do you usually have breakfast ?

____________________________________________________

4、 Is your English teacher patient ?

____________________________________________________

5.、What can firemen do ?

  _____________________________________________________

6、Are you wearing a dress now ?

  _____________________________________________________

十二、阅读短文判断句子是否与短文内容一致,如一致在括号写“T”,否则写“F”。 (5分)

     Hello, my name is Ben . I am a pupil.I go to school from Monday to Friday. I usually get up at seven o’clock.I go to school at seven thirty. I have a maths lesson on Monday morning . I have lunch at school. After school I play chess with my friends.I go back home at about four thirty. I have breakfast at six.I go to bed at ten o’clock.

(     )1.Ben isn’t a pupil.

(     )2. Ben goes  to school from Monday to Friday.

(     )3. Ben usually gets up at seven thirty.

(     )4. Ben has lunch at home .

(     )5. Ben plays chess with his friends after school.

 

 

 

听力材料

 

一、听读句子,请你选出句子中所含有的信息。

1.    Sixteen and twenty-four is forty.

2.    ---What’s fifty and sixty-five?-----It’s one hundred and fifteen.

3.    We go to school at seven thirty.

4.    My father is a soldier.

5.    There is an egg on the table.

6.    They go out on Saturday.

7.    Who’s the young man in the brown jacket?

8.    My parents are kind and hard working.

9.    The boys usually play basketball after school.

10.Ben and Jean feed the pets.

 

二、听句子三次,在相应图的括号内写上大写字母编号。(10%)

A The man is tall.

B The lady is heavy..              

C Doctors often help sick people.

D The children are doing housework.

ELi Jun is the only child in her family.

F What’s thirty and forty ?

   It’s seventy.

GWhat’s the woman’s job?

   She’s a factory worker.

H How much is your ruler?

 It’s two yuan. 

I What day is it today?

   It’s Monday.

J What time is it?

  It’s 12:00.

三、            听对话三次,判断答语是否与图的内容相符,如相符,请在括号内写“T”,否则

写“F”。(9分)

1、Is the man strong? Yes, it is.                            (T)

2、Are they play chess? No, they’re play badminton.         (T)

3、This isn’t an English book.                              (F)

4、How much is the jeans?   It’s 30 yuan.                   (F)

5、What time do you have breakfast?    At about 7:00.        (T)

6、What does the lady do?    She’s a waitress.              (T)

四、            听句子三次,选出相应的答语,并把其字母编号写在括号里。(10分)

1、Who’s Mr Zhang?

2、Are they teachers?

3、What time is it?

4、What time do you go to school?

5、Can you drive an ambulance?

6、What can I do for you?

7、Whose are the balls?

8、Is your father a postman?

9、What do you usually do on Sunday?

10.How many days are there in a week?

 

五、听读句子三次,根据听到的内容,写出句子所缺的单词。

1. Sally is wearing a blue dress. She is my friend.

2. The man is a worker. He is hardworking and honest.

3. I often swim on Saturday.

4. Let’s go out on Sunday.

5. I do my homework after school.

6.  I usually get up at six

 

六、听短文三次,判断句子是否与短文相符,如相符写“T”,否则写“F”。(5分)

This is my family . The lady with short hair is my mother .She is a little heavy. She is very patient and kind . The tall thin man is my father . He is a truck driver .He is hard-working .The young man with glasses is my uncle . He is a  cook. He likes nice food . The pretty girl with long hair is my uncle’s wife . She is a waitress . She’s funny . The boy with a ball is me .

作者  | 2011-1-26 11:54:52 | 阅读(751) |评论(0) | 阅读全文>>

2010年12月20日

2010-12-20 17:24:40 阅读627 评论2 202010/12 Dec20

 

               五年级上册英语试题设计比赛---M5综合练习

                            长红小学:萧艳芳

班别_________   姓名__________   学号__________   成绩 __________

 

 

一.            听句子三次,选出句子所含的信息,并把其字母编号写在括号内(5分)

      A           B           C             D

(  ) 1. snake        tiger         lion           bear

(  ) 2. kangaroo     giraffe       panda          monkey

(  ) 3. thing        window       grow          throw

(  ) 4. seven        elephants     eleven         leave

(  ) 5. delicious     dangerous     dear           photo

(  ) 6. rule         ruler          polar          ride

(  ) 7. Africa       litter          bear           polar bear

(  ) 8. some        home         come          same

(  ) 9. pandas       snakes        elephants       rabbits

(  ) 10. foot          feet          feed           need

 

二.听老师读对话,判断是否符合对话内容,符合的在括号写“T”,否则写“F” (10分)

 

 

三.听老师读句子三次,填写句子所缺的单词(10分)

1. The tiger looks very ______. It’s too­­­­­­­­­­­­­­­­­­­________.

2. They are _______the ______.

3. Don’t_______ the ________ to the monkeys.

4. Do the ______ bears live in the _______?

5. _________go to ___. Go to Australia.

  2010年12月20日 - ypxyjy - 永平小英教研组博客

 

五.听读句子,选择正确答案的字母编号写在括号内(5分)

(    ) 1.  A. They are roses.        B. They are Ben and David.

         C. They are trees.         D. They are two deers.

(    ) 2.  A. Yes, she do.          B. Yes, she does.

         C. Yes, he does.          D. No, he doesn’t.

(    ) 3.  A. He’s finishing.         B. He’s seventy.

         C. He’s Uncle Li.         D. He’s my teacher.

(    ) 4.  A. They live in Europe.    B. They live in Africa.

         C. They live in Arctic.     D. They live in Antarctic.

(    ) 5.  A. Yes, he can.           B. No, he can’t.

         C. Thank you.            D. Who knows.

 

六.听短文三次,判断句子是否符合短文内容,符合的写“T”,否则写“F”

(5分)

(   ) 1. We can see kangaroos in Australia.

(   ) 2. On some of the farms there are kangaroos.

(   ) 3.A kangaroo has four strong legs.

(   ) 4.A kangaroo is good at swimming.

(   ) 5.The baby kangaroos can stay in the pocket of its mother.

  

 

1.      Don’t ____ ______the bench.

2.      Don’t ____  _____ the river.

3.  Don’t ______ ______ please.

4.  ______ leave _______.

5.  Don’t _____on the ________.

 

八.找不同类的词(5分)

        A         B        C         D

(   ) 1. climb     rule       ride       play

(   ) 2. monkey   bear       rabbit     animal

(   ) 3. America   Africa     Asia      Arctic

(   ) 4. snake     tiger       kapok     lion

(   ) 5. kill       hill        feed      swim

 

九.按实际情况回答问题(5分)

1. What’s your favourite animal?        _______________________________

2. Is the Antarctic a hot place?          ________________________________

3. Can we feed the animals in the zoo?   ________________________________

4. Are the snakes dangerous?           ________________________________

5. Where do the pandas live?           ________________________________

 

十.根据中文提示完成句子(5分)

1. The girl________   _________(经常去) to the zoo.

2. The elephant __________  from _______(来自非洲).

3. ________  __________(不准爬)the tree.

4. The tiger is very strong and dangerous. So don’t go ______  _______ (勿近).

5. _________  _______(这些长颈鹿) can run very fast.

 

十一.选择题,把正确答案的字母编号写在括号内(10分)

(    )1.  What does the polar bear_______?

A. looks like   B. look likes    C. look like

(    )2.  ________ the lion kill a giraffe? Who knows?

           A. Is   B. Can     C. Are

(    )3.   Don’t _______ the food to the animals, please.

           A. forget   B. throw    C. go

(    )4.  ---_______ Xiaoling ________pandas?     ---Yes, she does.

           A. Do/ like   B. Does/ like    C. Does/ likes

(    )5.   The elephants are from _______.

           A. the Europe   B. the Arctic    C. Asia

(    )6.  Don’t throw the food to the monkeys, it is the zoo________.

          A. rule    B. gate     C. food

(    )7.  See you ________ the zoo at ______past two.

          A. between/half   B. at the gate of/half    C. on/twenty

(    )8.   _______they like this animal? Yes, they________.

           A. Do/do   B. Can/do     C. Are/am

(    )9.   I want ______ the kangaroos in Australia.

           A. to see  B. seeing  C. see

(    )10.  She ______deer, but she _______like bears.

          A. likes/don’t    B. like/don’t    C. likes/doesn’t

 

十二.联系上下文,把对话补充完整(10分)

A: _______you like to come ________ the zoo tomorrow afternoon _______ me?

B: Yes, _________. I like the lion, ________ strong and beautiful.

A: Me _____.But it ____ dangerous. Don’t forget. ________go too near.

B: OK, see you tomorrow _______ the gate of the zoo at two o’clock.

A: ________ you tomorrow afternoon..

 

十三.阅读短文后,判断句子是否符合短文内容(5分)

Mr Li:    Tomorrow is a holiday. Let’s go to the zoo to watch the animals. OK?

Pupils:   Yeah!

Mr Li:    But first, let’s know the rules of the zoo, pupils.

Pupils:    Yes, Mr Li.

Mr Li:    Don’t feed the animals in the zoo. Don’t throw things at the animals.

Don’t go too near the lion, tiger, bear and other dangerous animals. Don’t leave litter.

Pupils:    Yes.

Janet:     Can we take photos at the zoo?

Mr Li:    Do you have a camera?

Janet:     Yes, I am going to take it to the zoo.

Mr Li:    It’s a good idea.

Mike:     But where are we going to have our lunch?

Mr Li:    It’s a good question. You must take some food there.

Lily:      How are we going to the zoo?

Mr Li:    We are going there by school-bus. Don’t forget. We’ll meet at the school gate at eight tomorrow morning.

Pupils:    Yes。Mr Li

 

(   ) 1. Mr Li and her pupils are going to the zoo tomorrow.

 

(   ) 2. The pupils are going to have lunch at the zoo.

 

(   ) 3. The pupils will go to the zoo by underground.

 

(   ) 4. The pupils will meet at the gate at eight thirty tomorrow morning.

 

(   ) 5. Janet is going to take a camera.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

英语试题设计比赛---五年级上册 M5 综合测试卷

听力内容

一.听句子三次,选出句子所含的信息,并把其字母编号写在括号内(5分)

1. My favourite animal is the lion.

2. The kangaroo can jump very fast.

3. Don’t throw things at the monkeys.

4. I want to see the elephants in the zoo.

5. The tiger is strong and dangerous.

6. This is the zoo rule.

7. What does a polar bear look like?

8. Would you like to come to the zoo with me?

9. What colour are the pandas? Black and white.

10.Can we feed the animals in the zoo?

二.听老师读对话,判断是否符合对话内容,符合的在括号写“T”,否则写“F” (10分)

1.A: What’s that?  B: It’s a black and white panda.

2. A: Is it a goose ?  B: No, it’s a duck.

3. A: Is the giraffe tall?  B: Yes.

4. A:  Do you like this animals ?  B: Yes, I like elephant.

5. A: I don’t like the snake.  B: It’s not a snake. It’s a tiger.

6. A:  Look, that animal is climbing the tree. What’s it? B:  It’s a monkey.

7. A: What’s your favourite animal?  B: It’s a lion.

8. A: I like deer. It’s beautiful.  B: Yes

9. A:  Are there black and white snakes?  B: Yes.

10. A: Are you going to visit the zoo?  B: Yes, I want you see the white tigers.

三.听老师读句子三次,填写句子所缺的单词(10分)

1. The tiger looks very strong. It’s too dangerous.

2. They are feeding the goats.

3. Don’t throw the bananas to the monkeys.

4. Do the polar bears live in the Australia?

5. Don’t go to India. Go to Australia?

四.听句子三次,把动物和所在地点连线(5分)

1.  The panda comes from Asia.

2.  The polar bear is from Arctic.

3.  What is the lion from? It’s from Africa.

4.  Where does the tiger come from.. It comes from South America.

5.  The kangaroo is very cute. It’s from Australia.

五.听读句子,选择正确答案的字母编号写在括号内(5分)

   1. What animals are those?

   2. Does the little girl like the panda?

   3. What’s the old man doing?

   4. Where do the polar bears live?

   5. Can a goat kill a deer?

 

六.听短文三次,判断句子是否符合短文内容,符合的写“T”,否则写“F”(5分)

      There are many kangaroos in Australia and not only in zoo. Some people feed kangaroos on the farm. Kangaroos have two very strong back legs, so they are good at jumping. Their tails are strong too. When they want to take a rest, they rest on their tails. Kangaroos are good at looking after their babies too. Mother kangaroos keep their babies in their pockets

 

 

英语试题设计比赛---五年级上册 M5 综合测试卷

                                   答案

一.            听句子三次,选出句子所含的信息,并把其字母编号写在括号内(5分)

1.C  2.A  3.D  4.B  5.B  6.A  7.D  8.C9.  A10.C

二.听老师读对话,判断是否符合对话内容,符合的在括号写“T”,否则写“F”(10分)

    1.T  2.T  3.F  4.T  5.F  6.F  7.T  8.F  9.T  10.T

三.听老师读句子三次,填写句子所缺的单词(10分)

    1.strong ,dangerous  2.feeding,goats  3.throw,bananas  4.polar,Antarctis  5.Don’t India

四.听句子三次,把动物和所在地点连线(5分)

   Australia----袋鼠;Asia---熊猫;the Arctic---北极熊;South America—老虎;Africa狮子

五.听读句子,选择正确答案的字母编号写在括号内(5分)

    1.D   2.B   3.A   4.C   5.D

六.听短文三次,判断句子是否符合短文内容,符合的写“T”,否则写“F” (5分)

   1.T  2.T  3.F  4.F  5.T

七.看图写出句子所缺的单词(5分)

   1.sit,on  2.swim, in  3.take,photos  4.Don’t litter  5.walk,grass

八.找不同类的词(5分)

   1.B  2.D  3.A  4.C  5.B

九.按实际情况回答问题(5分)

   1.Tiger…  2.No  3.No  4.Yes  5.China

十.根据中文提示完成句子(5分)

   1.often,goes  2.come.Africa  3.Don’t climb  4.too,near  5.These giraffes

十一.选择题,把正确答案的字母编号写在括号内(10分)

   1.B  2.B  3.B  4.B  5.C  6.A  7.B  8.A  9.A  10.C

十二.联系上下文,把对话补充完整(10分)

   Would,  to,  with,  thanks,  it’s,  too,  is,  Don’t,  at,  See

十三.阅读短文后,判断句子是否符合短文内容(5分)

    1.T  2.T  3.F  4.F  5.T

 

 

 

作者  | 2010-12-20 17:24:40 | 阅读(627) |评论(2) | 阅读全文>>

2010年12月20日

2010-12-20 17:21:22 阅读460 评论5 202010/12 Dec20

 

                2010学年第一学期五年级英语期末综合练习卷

                          黄边小学江凤仪

一.听句子三次,选出句中含有的信息,把它的字母编号写在括号内(10分)

(      ) 1.A. usually      B. always       C. never      D. sometimes

(      ) 2. A. take photos  B. take a rest    C. take exercise  D.take a break

(      ) 3. A. June   B. July     C. January       D. February

(       ) 4. A. 8:30   B. 7:30     C. 6:30              D. 9:30

(      ) 5. A. kangaroo  B. panda    C. polar bear      D. giraffe

(      ) 6. A. Asia   B. Africa       C. Australia     D. Europe

(      ) 7.A. by train   B. by car      C. on foot         D. by bus

(      ) 8. A. museum       B. bank       C. cinema     D. hotel

(      ) 9. A. at a quarter to seven      B. before seven

             C. at half past seven            D. at half past eleven

(      ) 10. A. the third left              B. the third right 

C. the first left             D. the fist right

二.听句子三次,判断下列句子是否符合图意,如符合在括号内写“T”,否则写“F”(10)

 2010年12月20日 - ypxyjy - 永平小英教研组博客

 

三.听问句三次,选出最佳答语,并把它的字母编号写在括号内(8分)

(      ) 1. A. It’s Sunday.    B. It’s June 1st   .      C. It’s a lovely day.

(      ) 2. A. I often watch TV.         B. I watch TV every evening.

             C. She watches TV every evening.

(      ) 3. A. Thank you very much.      B. Sure.            C. No, I don’t.

(      ) 4. A. It’s a clock.       B. At seven o’clock.     C. It’s half past seven.

(      ) 5. A. By plane, of course.       B. At half past ten in the morning.

            C. I’m going to the Xiangjiang Zoo.

(      ) 6.A.OK.     B. Yes ,I can.    C. Go straight ahead and take the second right.

(      ) 7.A. Yes, I can.           B. Yes, I do .        C.Yes, she does.

(      ) 8.A. Yes, that would be fun.     B. Yes, I do.    C. No, I don’t.

四.听句子三次,填写句子所缺的单词(7分)

1.    My mum _________  _________ noodles.

2.    It _________ in January and ends in___________.

3.    Can I take __________ of _____________?

4.    My  father ___________ at  ____________.

5.    Take the _________ right and the _____________ is on your left.

6.    You ___________feed the ________in the zoo.

7.    ________is the _______flower of Guangzhou.

五.听短文三次,判断下列句子是否符合短文内容,如相符,在括号内写T,否则写F(5)

(      ) 1. Ben’s birthday is December 2rd.

(      ) 2. Ben can surf the net  on weekdays.

(      ) 3. Ben always gets up at six o’clock at weekend.

(      ) 4. Ben’s favourite food is noodles.

(      ) 5. Ben never goes to bed before ten.

六.选出每组单词中与其它三个不同类的单词,把答案的编号写在括号内(7分)

(      ) 1. A. flower       B. violet     C. bluebell       D. sunflower

(      ) 2. A. Africa       B. sea        C. Asia           D. Europe

(      ) 3. A. museum       B. weekend    C. park           D. zoo

(      ) 4. A. bench        B. bed         C. stool         D. chair

(      ) 5. A. tired        B. grow        C. use           D. climb

(      ) 6. A. gym          B. tourist    C. lab           D.hotel

(      ) 7. A. giraffe      B. deer       C. snake          D. photo

 

 

 1.  The boy can c ________the tree.

2.  The t___________ can swim.

3.  The boy often g ________ home by bike.

4.  They are  going to  p _________the trees.

5.  He’s t__________ a photo.

6.  Today is  S ___________the 10th.

九.选择适当的单词填空,并把其字母编号写在前面的括号内(10分)

(      ) 1. The little girl ________skip.    ( A. can   B. are     C. is )

(      ) 2. _____the old woman often tell them stories?    (A. Is  B. Do  C. Does )

(      ) 3. She likes ______ a bike.    ( A. ride    B. rides   C. riding )

(      ) 4. Tom’s _______to the zoo this morning.   ( A. go  B. goes  C. going )

(      ) 5. Look, the children ______playing a game.   ( A. is  B. are  C. can )

(      ) 6. Everyone  _______the flowers .    ( A. likes  B. like  C. liking )

(      ) 7. Is your birthday _______January?   ( A. at      B. in   C. on )

(      ) 8. Is that _______apple tree ?   (  A. a    B. an      C . the )

(      ) 9. Children’s Day is _______the first of June.  (  A. in  B. on  C.at )

(      ) 10. A: How ______ do you watch TV? 

              B:  I watch TV every evening.    (   A. much    B. many   C. often )

十.请根据实际情况回答问题(9分)

1. Can you see the panda in China ?_____________________________________________

2. What’s your favourite animal? ______________________________________________

3. How well can you speak English ? ______________________________________________

4. How would you like to travel ? _______________________________________________

5. Where are you going  on holiday ? ____________________________________________

6. What date is it today? ______________________________________________________

十一.在横线处填上适当的单词,使对话完整(每条横线写一个单词)(9分)

A: _________ me .________ you tell me the  _________to China Hotel ?

B: Yes. Please look here. You are here .Turn right _________ of the hotel. Go straight ahead and _________ the second left.

A: Ok. Is it on the right or on the left?

B: __________ on the left. You can see it.

A: By the way , can I ________ a No.38 bus?

B: Yes. You can .

A: Thank _________very much.

B: You’re ___________.

十二.阅读短文,根据短文内容选择正确答案(5分)

    Tomorrow is Sunday. Bill is making a plan for tomorrow now. He is going to get up at 7:00. And in the morning at 8:30, he is going to the library on foot. In the afternoon at 3:30, he is going to play basketball with his friends. At 5:40 , there is a basketball match on TV, and he’s going to watch it. In the evening , he is going to see his grandparents and have dinner with them. At 7:00 he will have a big meal at home.

(      ) 1. What day is today?  

 A. Friday          B. Saturday        C. Sunday

(      ) 2. How is Bill going to the library ?

              A. on foot      B. by bus         C. by underground

(      ) 3. There is a _________match on TV at 5:40.

 A. football      B. basketball        C. table tennis

(      ) 4. What is Bill going to do at 3:30 in the afternoon?

             A. He’s going to see his grandparents.

             B. He’s going to play basketball.

             C. He’s going to watch TV.

(       ) 5. What time does Bill have dinner?

A. At 3:30         B. At 5:40         C. At 7:00

十三.请用英语写你本周的计划或安排 。(不少于20个单词)(5分)

 

______________________________________________________________________________________

 

______________________________________________________________________________________

 

 

———————————————————————————————————————————

 

听力材料

一.听句子三次,选出句中含有的信息,把它的字母编号写在括号内

1.    I sometimes drink coffee.

2.    The old men often take exercise in the park.

3.    February is the second month of the year.

4.    I’m going to leave for Hongkong at half past eight.

5.    My favourite animal is the panda.

6.    The lion is from Africa.

7.    My father often goes to work by bus.

8.    Go straight ahead , you can see the museum.

9.    The children get up at a quarter to seven.

10.Take the first left, the library is on the right.

二.听句子三次,判断下列句子是否符合图意,如符合在括号内写“T”,否则写“F”

1.    We will travel by plane this holiday.

2.    Don’t sit on the grass.

3.    My favourite flower is the rose.

4.    The panda lives in China.

5.    The man is taking photos of flowers.

6.    Can you tell me the way to the hospital?

7.    My uncle watches TV every day.

8.    The girls often take exercise in the morning.

9.    The elephant is from Africa.

10.We can take photos here.

三.听问句三次,选出最佳答语,并把它的字母编号写在括号内

1.    What date is it today?

2.    How often does Xiaoling watch TV?

3.    Can you help us take a photos?

4.    What time does your father get up?

5.    How are you going to Beijing?

6.    Excuse me , can you tell me the way to the zoo?

7.    Does your mother go to work on foot?

8.    Would you like to go shopping with me?

四.听句子三次,填写句子所缺的单词

1.    My mum never makes noodles.

2.    It starts in January and ends in April.

3.    Can I take photos of flowers?

4.    My father works at hospital.

5.    Take the third right and the cinema is on your left.

6.    You mustn’t feed the monkeys in the zoo.

7.    Kapok is the city flower of Guangzhou.

五.听短文三次,判断下列句子是否符合短文内容,如相符,在括号内写T,否则写F

Ben is my good friend. He’s an American boy. He’s ten years old now. His birthday is on November 2nd. On weekdays he always gets up at six o’clock, but on Saturday and Sunday he gets up at seven.  He usually goes to school by underground. He likes playing basketball with me after school .He can play basketball very well. He usually  surfs the Net at weekend. He always go to bed at ten. And his favourite food is noodles.

 

参考答案:

一.  D    C    D     A    B     B     D     A     A      C

二. F    T    F     T    F     F     F     T     T      F

三.  B    C    B     B    A     C     C     A

四.1.  never  , makes

2.  starts  , April

3.  photos  , flowers

4.  works , hospital

5.  third , cinema

6.  mustn’t , monkeys

7.  Kapok , city

五.   F   F   F   T   T

六.   A   B   B   C   A   B   D

七.   A   B   B   C

八.   1.  climb   2.turtle    3.goes     4.plant    5.taking      6. September

九.   A   C   C   C   B   A   B   B   B   C

十.1.Yes,I/ we can.

2. My favourite animal is the … /  The …

3. Quite well./ Very well. /Not very well.

4. I’d like to travel by… / By …/ On foot.

5. I’m going to …

6. It’s …

十一.  Excuse, Could/Can ,way, out, take, It’s, take, you, welcome

十二. B   A   B   B   C

十三. 略

 

作者  | 2010-12-20 17:21:22 | 阅读(460) |评论(5) | 阅读全文>>

2010年12月20日

2010-12-20 16:57:56 阅读422 评论0 202010/12 Dec20

 

             2010学年第一学期五年级英语期末综合练习卷

                          白云区握山小学  周彩丽

 

听力部分(40分)

一、选择听到的信息,将大写字母的编号写在题前的括号内。

(   ) 1.  A.How much           B.How many           C.How often

(    )  2.  A.third term           B.first term            C.seocond term

(    )  3.  A.take photo           B.take photos          C.take a photo

(    )  4.  A.a quarter to ten       B.a quarter past ten    C.a quarter on ten

(    )  5.  A.Guangzhou zoo       B.Night zoo           C.Park Zoo

(    )  6.  A.TV station           B.bust station          C.train station

 

 

   

三、  听问句,将句子的答案字母编号写在题前的括号内。(8分)

   (    ) 1.  A.I watch TV.           B. Every evening.         C.At seven.

   (    ) 2.  A.In December.          B. In May.                C.In March.

   (    ) 3.  A.It’s June 27 th.         B.It’s Monday.            C.It’s 7:00.

   (    ) 4.  A.It can swim.           B.It can walk.             C.It can fly.

   (    ) 5.  A.Banyan.              B.Grass                  C.Lily

   (    ) 6.  A.At eight.              B.On foot                C.OK.

   (    ) 7.  A.See you tomorrow.      B.All right.         C.Good morning.

   (    ) 8.  A.No,I don’t.            B.Thank you.        C.You’re welcome.

 

四、听读句子,填上句子所缺的单词。(10分)

     1.We are going to visit the _____ _____.

     2.The ______month is ______.

     3.The ______can jump ______.

     4.The train is going to _______ fot the city at a ______ to eight.

     5.The police ______ is on the right of the _______.

 

五、听问答句,根据听到的内容,选择相应的答案,把答案的大写字母编号写在题前的括号。(5分)

(   ) 1. The man usually _____ at the weekend.

          A.does some reading         B.takes exercise        C.surfs the Net

  (   ) 2.There are ______ terms in the girl’s school year.

         A.two                      B.three                   C.four

  (   ) 3.The bird can ______.

         A.climb the tree.              B.fly                    C.swim

  (   ) 4.The train will leave for here at ______.

        A.10:45                      B.11:00                 C.11:15

  (   ) 5.The lady want to go to the _______.

        A.hotel                      B.hospital                C.bank

 

六、听读短文,判断下列句子是否与短文意思一致。如一致。在题前的括号内写“T”,否则写“F”。(5分)

(   )1.Today is Saturday.

 (    )  2.Janet is going to visit her grandmother.

 (    ) 3.Janet and her grandmother are going to listen to music and plant flowers.

 (    ) 4.Janet doesn’t know how to clean the kitchen.

 (    ) 5.Janet is going to watch TV with her grandmother in the evening.

 

七、  仿照例子,把代表单词的字母编号写在题下的括号内。(9分)

A.first     B.April    C.frog    D.grass    E.lily    F.turtle    G.August    H.fifth

I.eighth    J.February    K.monkey    L.banyan    M.kapok    N.kangaroo    O.July

P.twelfth    Q.twentieth    R.October    S.snake

1.numbers (数字): __A__   _____   _____   _____   _____

2.months (月份): _____   _____   _____   _____   _____     

3.animals (动物): _____   _____   _____   _____   _____

4.plants (植物): _____   _____   _____   _____   _____

 

八、按照实际情况回答问题,把答案写在题后的横线上。(7分)

1.What can an elephant do?  _________________________________________________________

2. What time does your mother get up?   ________________________________________________

3. Does your mother have lunch at home?  ______________________________________________

4. How are you going on your holiday?  ________________________________________________

5. I want to buy a book.Where do I go?________________________________________________

6.What day is it today? _____________________________________________________________

7.What’s the city flowers of Guangzhou? _______________________________________________

 

 

九、  选择最佳答案填空,把答案的大写字母编号写在题前的括号内。(12分)

  (   )1. My sister often ______ dinner in the evening.

           A.cook                B.cooks            C.cooking  

   (    ) 2. Does your father ______ the Net at weekend?

           A.surfs                B.surfing           C.surf

   (    )3. _____ is it today?It’s July 5th.

           A.what day             B.What’s the date    C.How often

   (    ) 4. Look, the man are _____ in the park.

           A.taking photos         B.are taking photos   C.taking a photo

   (    ) 5. The plane is going to leave _____ nine.

          A.to                    B.for              C.at

   (    ) 6. I usually go to school _____ foot.

          A.on                   B.in                C.by

   (    ) 7. Don’t forget _____ late for school every day.

          A.to be                 B. to is              C. being

   (    ) 8. The girls _____ going to get there at 9:00.

          A.is                    B.are               C.am

   (    ) 9. The polar bear lives in _____.

          A.Asia                  B.Arctic             C.Africa

   (    ) 10.She likes going shopping _____ weekend.

          A.My mother             B.in                 C.at

   (    ) 11.My mother goes to work _____ weekdays.

          A.on                     B.at                C.for

   (    ) 12.Can you tell me the way _____ the market?

          A.for                      B.of               C.to

 

 

十、  选择正确的答案将短文补充完整,把答案的大写字母编号写在选项前的括号内。(10分)

 

                      ( I )

 

A.Where do you want to go on your trip?              B. The Window of the World.

C. What is your favourite day?                        D. Yes.of course.

E. By car.

 

Ben:____________________

Ken:Saturday. I can have a day trip.

Ben:____________________

Ken.:Shenzhen.

Ben:How do you want to go there?

Ken:______________________

Ben:Where do you want to visit in Shenzhan?

Ken:______________________

Ben:Can I go with you?

Ken:______________________

 

 

                        ( II )

 

A.Yes, that would be fun.               B.could you tell me the way to the zoo?

C.Yes, there are.                      D.Yes of course.

E.How do you want to go there?

 

Kate:Excuse me ,_____________

Mike:Which zoo?

Kate:Night Zoo in Panyu.

Mike:______________________

Kate:By bus.

Mike:You can take a No.216 bus to there.

Kate:Are there any tigers in the zoo?

Mike:______________________

Kate:Can I go there by cat?

Mike:______________________

 

 

十一、根据中文意思,将下列句子补充完整。(7分)

1.      You should _______________(读点书)every day.

2.      Please ______________(去散步) after dinner.

3.      The winter comes in _______________(第十二个) month in Guangzhou.

4.      I usually watch TV at _______________(八点半) after dinner.

5.      She goes shopping _______________ (乘地铁) at the weekend.

6.      Don’t _______________ (扔东西) to the animals in the zoo.

7.      The bank is _______________ (在左边) of the restaurant.

 

 

十二、阅读短文,完成下列练习。(10分)

( I )选择填空,把正确答案的字母编号写在题前的括号内。(5分)

 Hello,my name is Sally. I have a sister Janet. She goes to school from Monday to Friday. Eevery day, she gets up at 6:30.And then she washes her face and brushes her teeth. She usually gets to school at eight o’clock.In the morning,she usually has four classes and she goes back home at eleven fify. She usually gets home at 12:00. Then she has lunch at home. She goes to school again at 13:45.  She has 3 classes in the afternoon.She goes homework. She goes home at 17:15. She has her dinner at 17:30, after dinner, she has to do her homework. She goes to bed at 20:00.

  (    )1. She goes to school for _______days every week.

            A.five                    B.six               C.seven

  (    )2. Janet usually gets to school at _______.

            A.6:30                    B.7:30            C.8:00

  (    )3. Janet has _______ classes every day.

            A.six                     B.seven             C.eight

  (    )4. Janet has her dinner at _______ in the afternoon.

            A.17:15                    B. 18:30            C.17:30

  (    )5. Janet goes to bed at _______/

            A.19:00                  B.20:00                C.22:00

( II )判断下列句子是否与短文意思一致。如一致,请在题前的括号内写“T”,否则写“F”。(5分)

 

   My name is Susan. I have a lovely dog. Its name’s Nact. It’s a young dog. It’s only one year old. When I do my homework in my bedroom, it usually plays on my bed. It likes playing with me. We go to the park every evening. When I am sitting on the grass, it sits near me. It can help me do many things. It can make me happy. All my friends love my dog very much!What a lovely dog!I love my dog ! It loves me too!

  (    )1. Nacy is a lovely girl.

  (    )2. Nacy usually plays on the bed when Susan does her homework.

  (    )3. Nacy can’t help Susan do many things.

  (    )4. Nacy and Susan go to park every day.

  (    )5. All the Susan’s friends love her dog very much!

 

 

十三、选择下列话题中的一个,写一段35个字的话。(5分)

1.      描写你妈妈的一天作息时间。

2.        描写你最喜欢的动物。

   ______________________________________________________________________

_________________________________________________________________________

_________________________________________________________________________

_________________________________________________________________________

_________________________________________________________________________

     

 

附录:

听力材料及答案

一、1. How often does your father take excise?

2. The first term is from September to January?

3. Can I take photos for the teachers?

4. We usually have English lessons at a quarter past ten.

5.Could you tell me the way to the Night Zoo?

3.We’re near the bus station.

 

二、A. They’re making a snow man.

    B. The rabot can dance.

    C. The old man often water flowers.

    D. They are playing table tennis every afternoon.

    E. The pupils are taking exercise.

    F. My father goes to work by underground.

 

三、1. How often do you watch TV ?

    2. When is Women’s Day ?

    3. What day is it today ?

    4.What can a bird do ?

    5.What tree do you like ?

    6. How do you go to school ?

    7. Let’s meet at the gate of the school.

    8. Thank you.

 

四、1.Art Museum.

    2.Second  Februay

    3.turtle    low

    4.leave    quarter

    5.Station   road

 

五、1.take excise      2.two        3.fly

    4.a quarter to eleven     5.hotel

 

六、Today is Sunday. Janet is going to visit her grandmother. Janet and her grandmother are going to listen to music and plant trees. Janet knows how to clean the kitchen. Janet is going to watch TV with her grandfather is the evening.

 

答案:

一.答案:1. C   2. B   3. B   4. B   5. B    6. B

二.答案:1. C   2. B   3. A   4. E   5. D    6. F

三.答案:1. B   2. C   3. B   4. C   5. A   6. B   7. B   8. C

四.同 听力材料

五.答案:1. B   2. A   3. B   4. A   5. A

六.答案:1. F   2.T   3. F   4.F   5. F

七、答案:1.H   I  P  Q

          2.B  G  J  O  R

          3.C  F  H  N  S

          4.D  E  L  M

八.实际回答

九.1. B   2. C   3. B   4. B   5. C   6. A   7. A   8. B   9. B   10. C   11. A   12. C

十.(I)C  A  E  B  D 

十.(II)B  E  C  D  A

十一.   1. do some reading

        2. go out for a walk

        3. the twelfth

        4. half past eight

        5. by underground

        6. throw things

        7.on the left

 十二.(I)1. A   2. C   3. B   4. C   5. B

       (II)1. F   2. T   3. F   4. F   5. T 

 

作者  | 2010-12-20 16:57:56 | 阅读(422) |评论(0) | 阅读全文>>

2010年12月20日

2010-12-20 16:55:09 阅读403 评论1 202010/12 Dec20

 

                              2010学年度第一学期

                         小学五年级英语期末综合练习卷

                          加禾小学 梁志慧 龙燕娟

【听力部分】(总分40分,请同学们认真听,认真答题,你一定行的,加油哟!)

一、听句子三次,选出句子所含信息,并把其字母编号写在相应的括号内。(10分)

(   ) 1. A. June 1st             B. July 1st             C.  June 3rd

(   ) 2. A. swim very well       B. jump very high      C. skate very well

(   ) 3. A. 10:15               B. 10:30             C. 9:45

(   ) 4. A. take exercise         B. take a rest          C. take a photo

(   ) 5. A. can                 B. can’t              C. aren’t

(   ) 6. A. in Africa             B. in Asia            C. in Australia

(   ) 7. A.No. 358              B. No. 538            C. No. 368

(   ) 8. A. plant the trees         B. grow the flowers     C. water the flowers

(   ) 9. A. on November 12th      B. on December 20th    C. on October 25th

(   ) 10. A. climbing the hill      B. running and jumping  C. swimming in the pool

 

  

二、听句子三次, 根据句子内容判断是否与图意一致,如果一致在图下的括号内写“T”,否则写“F”。(15分)

 2010年12月20日 - ypxyjy - 永平小英教研组博客

 

三、听问句三次,选择适当的答语,并把答案的字母编号写在括号里。(5分)

(   ) 1. A. January 21st.      B. It’s on January 1st.    C. Yes.

(   ) 2. A. I can swim.       B. Yes, it can.          C. It can run.

(   ) 3. A. Yes, I can.        B. No, I don’t.         C. Yes, she does.

(   ) 4. A. It’s the hospital.   B. No, it isn’t.          C. It’s on the left.

(   ) 5. A. They are going to visit the science lab.     

B.They’re on the playground.

C. They are visiting the science lab.

 

四、听句子三次,写出所缺单词。(5分)

1. Do your parents like         ? Yes, they like        best.

2.           me. Could you tell me the way to the         , please?

3. Lucy’s uncle will go to Europe at a        past three        afternoon.

4. My grandpa likes          for a           after dinner.

5. Chinese New Year is on            , the          month of a year.

 

五、听短文三次,选择正确答案,并把答案的字母编号写在相应的括号里。(5分)

(   ) 1.What is the date today ?

A.November 30th .      B. December 13th .        C. December 30th .

(   ) 2. What day is it today ?

       A. It’s Sunday .         B. It’s Saturday .         C. It’s Thursday .

(   ) 3. What are Jane and Kate going to do ?

       A. They are going to see picture .

B. They are going to see animals .

C. They are going to see fiowers .

(   ) 4. What are Kate’s favourite flowers ?

       A. Lilies .             B. Roses .              C. Tulips .

(   ) 5. What photos are they going to take ?

       A. Photos of animals .   B. Photos of trees .       C. Photos of flowers .

 

【笔试部分】(总分60分,继续努力啊!)

六、找出每组中与其它三个不同类的词, 并把它的字母编号写在括号内。(5分)

(   )1. A. month             B. March          C. February     D. August

(   )2. A. sing              B. dance              C. quiet       D. climb

(   )3. A. fifth                     B. ninth          C. second       D. twelve

(   )4. A. lily                     B. bluebell         C. violet             D. plant

(   )5. A. car                B. foot              C. plane           D. boat

  2010年12月20日 - ypxyjy - 永平小英教研组博客

    1. Today is the C        D     .  

 2010年12月20日 - ypxyjy - 永平小英教研组博客

八、选择答案。(15分)

(   )1. _______ is between August and October.

        A. July           B. September      C. November

(   )2. Tom’s grandfather _________ tulips very much.

       A. like             B. likes              C. don’t like

(   )3. _______ your mother usually go shopping on Sunday? Yes, she ______.

       A. Is, is         B. Does, does        C. Do, do

(   )4. Everyone _____ the story.

        A. like          B.likes          C.liking

(   )5. Those must _________ tulips.

       A. are        B. is                    C. be

(   )6. That boy usually comes here _________ foot.

         A. in                  B. by                C. on

(   )7. Look at the children. They _________ their faces.

         A. wash             B. washes           C. are washing 

(   )8. Mr. King and his wife _________ to Beijing tomorrow.

         A. go                B. are going           C. is going

(   )9. I am going to stay _________ my parents at the weekend.

         A. at                      B. for           C. with

(   )10. Go straight ahead. Take _________ right.

       A. three                    B. third           C. the third

九、按实际情况回答问题。(9分)

1. Can a frog fly? _________________________________________________

2.Does your mother do some reading every evening?  __________________________

3. Is the night zoo in Panyu?  _________________________________________

4. How many terms are there in your school year? _________________________

5.What’s your favourite animal?  _________________________________________

6.What are you going to do on your holiday?       __________________________

 

十、将方框内的句子编号填入对话中的空白处。(10分)

  2010年12月20日 - ypxyjy - 永平小英教研组博客

 

A: Excuse me. ______________.

B: Yes. Turn left out of the hotel. Go straight ahead. ______________.The building is on the right.

A: Is it a long way from here?

B: Yes. ______________.

A: By the way. Is there a supermarket near here?

B: Of course. _____________. You can get there on foot.

A: Thank you so much.

B: _____________.

十一、阅读下列短文,根据短文选择正确的信息完成句子,使句子意思完整。(6分)

     It’s Saturday today. Xiaoling is visiting the Guangzhou Zoo. There are a lot of animals in it. She can see strong tigers, dangerous lions, big elephants, tall giraffes, black bears, beautiful zebras, ugly snakes, fat pandas and so on(等等). The animals in the zoo are fun. Monkeys are jumping up and down all the time; elephants walk here and there; the lions roar(咆叫)sometimes and the pandas are eating bamboo leaves(竹叶). 

     The man in the zoo tells her that the animals are from different places(不同的地区).For example(比如), the elephants are from India, the tigers are from North America...

Xiaoling loves them and she likes to go to the Zoo.

(   )72. Xiaoling is visiting the             .

A,Xiangjiang Zoo in Panyu,  B, Guangzhou Zoo

(   )73. The zebras are            

A. beautiful,  B. ugly.

(   )74. There           polar bears in the zoo too.

A. are,  B. aren’t 

(   )75. Animals in the zoo are from           

A. China,  B. different places

(   )76. Xiaoling can see some        in the zoo.

A.Indian tigers,  B. Indian elephants

(    ) 77. Xiaoling            to go to the zoo

A.    likes,  B. doesn’t like.

十二、新年就要来了,亲爱的同学们,你们有什么打算啊?请简单介绍一下你的假期计划吧!(不少于30个单词)。(5分)

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

                                                                    

【附件】听力材料及答案

一、听句子三次,选出句子所含信息,并把其字母编号写在相应的括号内。(10分)

1. Children’s Day is on June 1st.

2. The childl can skate very well.

3. We’ll get there at a quarter to ten.

4. Can you take exercise  everyday?

5. The seal can’t jump very high.

6. The kangaroos are in Australia.

7. You can take a No. 538 bus to get to the museum.

8. You can’t grow the flowers here.

9. The girl’s birthday is on December the 25th.

10. The old man is climbing the hill now.

ACCABCBBCA

 

二、听句子三次, 根据句子内容判断是否与图意一致,如果一致在图下的括号内写“T”,否则写“F”。(15分)

1.The girl does her homework at half past seven every morning.

2.It’s ten past eleven now.

3.Don’t take photographs here.

4.Teachers’ Day is on October the ninth.

5.They are going to the zoo on  foot.

6.The little boy likes listening to music.

7.He’s watering the flowers now.

8.The monkeys can climb the trees very well.

9.The young men can’t play basketball at all.

10.The little child enjoys playing computer games.

F F T F T T T T F T

三、听问句三次,选择适当的答语,并把答案的字母编号写在括号里。(5分)

1.When is New Year’s?

2..Can an elephant help people to work?

3.Does your mother go to the park by bus at the weekend?

4.Where’s the school canteen?

5.What are the pupils going to do this Saturday?

BBCCA

四、听句子三次,写出所缺单词。(5分)

1.Do your parents like flowers? Yes, they like roses best.

2.Excuse me.Could you tell me the way to the cinema ,please?

3.Lucy’s uncle will go to Europe at a quarter past three tomorrow afternoon.

4.My grandpa likes going for a walk after dinner.

5. Chinese New Year is on February, the second month of a year.

五、听短文三次,选择正确答案,并把答案的字母编号写在相应的括号里。(5分)

It’s December 30th . It’s a fine Sunday morning . Jane and Kate are going to a flower show . The flower show is in a park near their home .They can see tulips , roses , lilies and many other beautiful flowers there .Jane’s favourite flowers are lilies and Kate’s are roses .Both Jane and kate have cameras .They are going to take some photos at the flower show . They think they will have a good time .

CACBC

 

作者  | 2010-12-20 16:55:09 | 阅读(403) |评论(1) | 阅读全文>>

2010年12月20日

2010-12-20 16:48:27 阅读385 评论11 202010/12 Dec20

 

               2010学年第一学期五年级期末综合练习卷

                           白云区握山小学 陈丽珍

 

一、              听读句子,选出你所听到的信息。(10分)

() (1)A. tomorrow    B. today   C.  next Tuesday.  D next week

()(2)A. plant some trees on the hill in March. B、grow flowers on the hill in March.

B.      pick flowers on the hill in May. D water flowers on the hill in June.

( ) (3)A. waters the flowers in the afternoon.B、waters the trees in the morning.

C、waters the flowers in the morning.D、waters the flowers in the evening.

( ) (4)A. some foods  and drinks   B  some flowers and paper now.

C some bread and water now. D some cakes and drinks

( ) (5)A. growing the flowers. Bwatching the flowers.

C picking the flowers.   D  picking the fruits

( ) (6)A.  jump very high and very fast. B swim very fast.

C run very fast. D jump very high

( ) (7)A.  a hospital opposite the hotel.  B a restaurant opposite th hotel.

C a hospital oppostie the restaurant. D a hospital oppostie the gym

( ) (8)A. take a No.16 bus to the park.B take a No.60 bus to the zoo.

C take a No.30 bus to the zoo.  D take a No.60 bus to the school

( ) (9)A.  sing German songs.B sing English songs.

C sing French songs.  D sing English songs.

( ) (10)A. from South America.B from South Australia.

C from North America.  D from North Africa.

 

二、            听读句子,写出句子所缺的单词。(10分)

(1)    March,April and_______  are ________ season.

(2)    It’s ________ ________ today.

(3)    He will ________ for Hong Kong on ________ 21st.

(4)    She can ________ English and ________.

(5)    He’d like ________ ________ on weekend?

(6)    ________ a ________, please.

(7)    He ________ on the ________ floor.

(8)    ________ ________ to take your notebook,please.

(9)    Do you ________ that ________ name?

(10)He can’t ________ his ________ teacher.

     

 

(1)_______________________________________________________________

(2)_______________________________________________________________

(3)_______________________________________________________________

(4)_______________________________________________________________

(5)_______________________________________________________________

(6)_______________________________________________________________

(7)_______________________________________________________________

(8)_______________________________________________________________

(9)_______________________________________________________________

(10)_______________________________________________________________

 

四、听读对话和一个问题,根据对话内容选择答语。(10分)

( ) (1)A. Tomorrow afternoon.       B. Tomorrow morning.

C.Next Saturday.

( ) (2)A. In Kate’s school.           B. In Jane’s school.

          C. In front of the clinic.

( ) (3)A. Yes, it does.               B. No, it doesn’t.

          C. No, it isn’t.

( ) (4)A. They’re going to play chess.

          B. They’re going to play cards.

          C. They’re going to play games.

( ) (5)A. He’s going to throw things to the animals.

          B. He’s going to throw things to the adults.

          C. He’s going to see the animals.

五、每组中哪一个单词与其他三个单词不同属一类,把它的编号写在括号内。(10分)

()(1)A.animal B.seal C.fish D.bird

()(2)A.eighteen B.ninth C.twelve D.eleventh

()(3)A.chicken B.rabbit C.turtle D.Pet

()(4)A.septemer B.August C.April D.month

()(5)A.kapok B.conker C.oak D.plant

()(6)A.train B.bench C.ship D.plane

()(7)A.building B.market C.library D.bookshop

()(8)A.usually B.never C.always D.too

()(9)A.Asia B.Africa C.Japan D.Europe

()(10)A.winter B.weekend C.summer D.spring

 

  2010年12月20日 - ypxyjy - 永平小英教研组博客

 

七、选择正确答案填空。(14分)

( )(1)My mother _____ tulip very much.

  A.like         B.likes         C.don’t

( )(2)The child _____ the toy factory  tomorrow.

   A.visit       B.visits       C.is going to visit

( )(3) ____ your grandmother usually go shopping on Sunday?

Yes,she _____.

A.Is,is      B.Does,does    C.Do,do

( )(4)The winter term starts _____ February and ends    July.

A.in,in            B.on,on     C.at,at

( )(5)The children often plant trees _____ spring.

      A.in             B.on               C.at

( )(6) LiTing usually goes to bed _____ a quarter to twelve.

       A.in         B.on          C.at

( )(7) Our teacher _____ school at about six.

       A.leave       B.leaves       C.go to

( )(8)The robot can work _____ its hands.

       A.use         B.with        C.in

( )(9)I can’t drive _____ all.

A.at          B.quite        C.much

( )(10)Can we _____ our things there?

     A.leave            B.leaves       C.leaving

( )(11)That flowers _____ very beautiful.

      A.look       B.looks         C.looking

( )(12)The kid usually comes home _____  foot.

     A.in           B.by            C.on

( )(13)Look at the children. They _____ their  teeth.

      A.brush       B.brushes       C.are brushing

( )(14)We _____ to Beijing tomorrow.

      A.go          B.are going      C.is going

 

八、用适当的单词填空。(13分)

(1)A: _________you tell me the way _________Beijing Road,please?

B:Go straight ahead . _________the second left .Then you_________see Beijing Road.

A.     _________you a lot .

B.     _________welcome.

(2)A: _________me. I’m going to _________the film The Lion king. _________you like to go _________me?

B.I’d _________to.

(3)A:_________is your canteen?

B: _________straight ahead . _________the first left The canteen is _________your right.

A: _________you.

(4)A: _________you like to watch the play _________your family at Liuhua Theatre?

     B:Yes,of _________.

     A: _________can I get  there?

     B:You can _________No.277bus.

(5)A:What _________your father usually do_________holiday ?

  B:He uauslly drives to the other cities.

  A: _________he  have a car?

  B:Yes,he has _________America car.

 

九、  听读短文,根据短文的内容回答问题。(7分)

     Mike is an English boy. He lives in London. He likes animals very much. He often reads books about animals when he has time. He has some pets—— a turtle, three birds and some goldfish. He feeds them every day. Mike likes visiting the zoo. He often goes to the zoo with his friends on Saturday or Sunday. He can tell you where the animals live. He likes watching monkeys, because they look like men. He wants to have a monkey, but his parents don’t like monkeys in their home. Now Mike is making two small houses. He is going to keep a dog and two cats. The cats and the dog are going to be the presents from his granddad.

(1) Where does Mike live?

_____________________________________________

(2) What books does Mike like reading?

      _____________________________________________

(3) What pets does Mike have?

      _____________________________________________

(4) What does Mike like to visit on Saturday or Sunday?

      _____________________________________________

(5) Does Mike know where the animals live at the zoo?

      _____________________________________________

(6) What are the little houses for?

      ______________________________________________

(7) What is Mike’s granddad going to give Mike?

      _____________________________________________

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

听力材料

一  听读句子,选出你所听到的信息

(1)Jane is going for a day trip tomorrow.

(2)The pupils are going to plant some trees on the hill in March.

(3)Uncle Ming always waters the flowers in the moring.

(4)The children need some foods and drinks now.

(5)The little girl is picking the flowers.

(6)The dog can run very fast.

(7)There is a hospital opposite the hotel

(8)We can take a No.16 bus to the zoo .

(9)The robot can sing English songs.
(10)The long snake is from South America.

 

二、 听读句子,写出句子所缺的单词。

(1).March ,April and May are spring seson.

(2)It’s February 2nd today.

(3)He will leave for Hongkong on January 21st .

(4)She can speak English and Chinese.

(5)He’d like taking photos on weekend.

(6)Take a rest ,please.

(7)He lives on the twelfth floor.

(8)Don’t forget to take your notebook,please.

(9)Do you remember that animal’s name.

(10)He can’t understand his science teacher.

 

三、 听读问句,看图写答句

(1)Are the boy and the woman speak French?

(2)Does the girl look like her mother?

(3)Can the snake kill the rabbit?

(4)Where is the gym?

(5)What are the children feeding?

(6)What are the children going to do?

(7)Which city are the boys visiting?

(8)How does the man go to work?

(9)Where is the man sleeping?

(10)Are the children sitting under a big tree?

 

四、 听读对话和一个问题,根据对话内容选择答语

(1)A:Do you like animals, Billy ?

  B:Yes,I do.

  A:Would you like to go to the zoo with me tomorrow moring?

  B:That would be great!

  Question: When do Billy and his friend go to the zoo?

(2)A:Hello,kate.

  B:Hello,Jane.

A:Where can we see a kapok tree?

B:There is one in our school. It’s in front of your library.There are many red flowers on it.

A:Let’s go and see.

B:OK.

Question:Where is the kapok tree?

(3)A:What’s that,Tom?

  B:It’s kangaroo.

  A:So it’s a kangaroo! Does it have a baby kangaroo?

  B:No,it doesn’t.

  Qustion: Does the kangaroo have a baby?

(4)A: Where are Lily and Mary?

  B: Look, they’re over there.They’re sitting under the banyan tree.

  A: Hey, Lily and Mary. Come here. Let’s play cards.

  C&D: All right.

  Question: What are the children going to do?

(5) A: What do you want to do, Tom?

   B: I want to throw the food to the bears.

   A: Don’t throw things to the animals.

   Question: What is Tom going to do?

 

 

五年级期末综合练习卷答案

一.(1)B (2) A (3) C (4) A  (5) C (6) B(7)A  (8) B  (9) B (10) A

二.(1)April,spring  (2) February, 2nd  (3) leave, January  (4) speak, Chinese

(5)taking, photos  (6) Take, rest  (7) lives, twelfth  (8)Don’t, forget  (9)remember, animal’s  (10) understand, science

三. (1)No, they’re speaking English.   (2)Yes, she does.

(3)Yes, it can.    (4)It’s opposite the building.

(5)They’re feeding some chickens. (6)They’re going to travel.   (7)They’re visiting Beijing.  (8)He goes to work by car.   (9) He’s sleeping on the bench.   (10)No,they’re sitting on the grass.

四. (1)B (2)A (3)B (4)B(5)A

五. (1)A (2)C (3)D (4)D (5)D (6)B(7)A (8)D (9)C (10)B

六 (1)planting trees (2)eat a deer (3)taking a rest on the grass (4)on foot (5)takes exercise in th morning (6)writing, reading (7)swim (8)singing and dancing

七 (1)B (2)C (3)B (4)A (5)A (6)C (7)B (8)B (9)A (10)A (11)A  (12)C  (13)C (14)B

八(1)Can/Could, to, Take, can, Thank, You’re

   (2)Excuse, see, Would, with, like/love

   (3)Where, Go, Take, on, Thank

   (4)Would, with, course, How, take

   (5)does, on, Does, an

九、 (1)He lives in London.

   (2)He likes reading books abour animals.

   (3)He has a turtle, three birds and some goldfishs.

   (4)He likes to visit the zoo on Satutday or Sunday.

   (5)Yes,he does.

   (6)They’re for the dog and two cats.

   (7)He’s going to give him a dog and two cats.

 

作者  | 2010-12-20 16:48:27 | 阅读(385) |评论(11) | 阅读全文>>

2010年12月20日

2010-12-20 16:44:46 阅读389 评论0 202010/12 Dec20

 

2010学年第一学期小学五年级英语期末综合练习卷

           启明小学   丘淑琴  曾桂玲  龚艳萍

Class_________  Name________  Mark__________

一.        听教师读句子三次,先出句子所含有的信息,并把字母编号写在括号里8%

(     ) 1. A sing            B. running         C. run very fast

(     ) 2. A. take a rest    B. take exercise   C. take photos

(     ) 3. A. July           B. June            C. May

(     ) 4. A. fast           B.second           C. first

(     ) 5. A. restaurant     B.police station   C.post office

(     ) 6. A.winter          B.spring           C.summer

(     ) 7. A. 7:15           B.8:45             C. 7:45

(     ) 8. A. monkey         B.lion              C.tiger

二.        听老师读每个问句三次,选出最佳的答语,并把其字母编号写在括号内。8%

(     )1. A. How are you?  B. I’m eleven years old.C. I’m fine, thanks.

(     )2. A. It’s Sunday. B. It’s June 1st .    C. It’s a lovely day.

(     )3. A. I watch TV every evening     B. She watches TV every evening

         C. Yes, I like watching TV best.

(     )4. A. Are you ready? B. Yes, that would be great C. Yes, I do.

(     )5. A. Yes, he is .    B. No, I don’t.     C. Yes, she is.

(     )6. A. See you tomorrow   B. Yes, please.     C. I’m really tired.

(     )7. A. Yes, he is.    B.Yes, please.         C. I’m really tired.

(     )8. A. By plane,of course.       B. At half past ten in the morning.

C. I’m going to the window of the world.

三. 听句子三次,正确写 T” ,否则写 F”.8%

 2010年12月20日 - ypxyjy - 永平小英教研组博客

 

四.听对话,根据对话内容选择问题的答案.6%

 

(   )1. A. June 1st       B. July 20th      C. June 26th   D. July 23rd

(   )2. A. Four.          B. Two.         C. Six .      D. Three.

(   )3. A.A turtle.      B. A frog.      C. A bird       D. A fish

(   )4. A.No. 318         B. No.138       C.No.308       D.No.813

(   )5. A.Yes, she does    B. No, she doesn’t

         C. Yes,she is   D. No, she isn’t

(  )6. A. She is going to her uncle’s farm.

B. She’s going to her farm.

                            C. She’s going to her brother’s farm.

D. She’s goint to her grandfather’s farm.

五.听老师读句子三次,写出句子所缺的单词。5%

1. My father often goes fishing_______ _________.

2. We go to school at a _________ to_________.

3. ______can jump very high and very______.

4. Take the third_______and the hotel is on your________.

5.How are you going to_______ _______?

六.听短文,根据短文选择正确答语。5%

(     ) 1. What’s the date today?

        A. It’s June 1st .        B. It’s July 3rd   C. It’s May 21st.

(     ) 2. Where is Zhangmin going to visit first?

        A. Shenzhen          B. Hong Kong        C. Zhuhai

 (     ) 3. When does the ship leave for Hong Kong?

        A. At 11:30           B. At 7:30           C. At 12:15

(     ) 4. How many days is he going to stay in Hong Kong?

        A. One day.           B. Three days.        C.Two days.

 (     ) 5. How can he get to Zhuhai?

         A. By ship.           B. By train.           C.By bus.

七.将同类的单词字母编号填入相应的横线上.10%

   A. lily          B. train       C. blone          D.July

   E. bluebell       F. violet      G. frog           H. plane

   I. ship           J. sheep      K.yellow         L. grey

   M. June         N. red        O. underground    P. tulip

   Q.tiger          R. February    S. lion           T. August

(1) Transportation (交通工具):_______________________________________

(2) Flowers: ______________________________________________________

(3) Animals:______________________________________________________

(4) Months:________________________________________________________

(5) Colours:________________________________________________________

八.根据图及单词首字母提示,写出单词所缺的字母,使句子完整表达图意。10%

   

 

1.It’s spring now. The children_________ _______a young tree.

2.The _______is from_________.

3.Don’t pick the_______in the park.

4.A:What time i_____ it? B: It’s h______ past seven.

5.A: How do you go to work? B: I often go to work b______ u______.

6.A: Does he like t_____photos? B: Yes, he does.

九. 选择最佳答案填空,并把字母编号写在括号内。18%

 (     ) 1. The animal has a very long nose.

 It’s big and strong. It’s________.

       A. a monkey         B. an elephant        C. a giraffe.

(     ) 2. A: It the hotel on the right or on the left?

         B:_______

       A. Yes, it is.     B. No,it isn’t.       C. It’s on the left.

(     ) 3. What does the polar bear_________?

       A. looks like          B. look likes        C. look like

(     )4. Everyone_________the flowers.

        A. like              B. likes            C. liking

(     ) 5. Can the girl________the piano?

        A. play              B. plays           C. playing

(     ) 6. Look, the boys are_______.

        A. ride bikes         B. rides bikes       C. riding bikes

(     ) 7.________do you usually go on holiday?

        A. what             B.where            C. when

(     ) 8.________is this toy ship? It’s my cousin’s.

        A. who             B.whose            C. what

 (     ) 9. Is your birthday________March?

        A. at               B. in                C. on

(     ) 10. How many ________can you see?

        A. turtles            B. frog              C. kangaroo

(     ) 11. She likes_________photos of flowers.

A. take              B. takes             C. taking

(     )12 I’m _________Hong Kong next summer holiday.

A. go to             B. going to           C. goes to

十.补全对话。7%

A:Excuse  me. ________you tell me the way_to the Garden Hotel, _______?

B:  ________right out of this building.

_________ straight ahead. Then______the first right. The hotel is _______your right.

A: Thank you.

B: _________ welcome.                   

十一.按实际情况回答下列问题。5%

1.What date is it today?

   ________________________________________

2. How do you usually go to school?

  _________________________________________

3. Do you often surf the Net?

  __________________________________________

4. Where are you going on holiday?

  __________________________________________

5. Can you ride a bike?

  ___________________________________________

 

十二.阅读:根据对话内容选择正确答案。(5%)

Mike: Excuse me. How can I get to Yuxiu Park,please?

Rose: Sorry?

Mike: Excuse me. Can you tell me how to get to Yuxiu Park,please?

Tom: Sorry, I don’t know. You can ask the policeman over there.

Mike: Thank you very much.

Mike: Excuse me. I’m lost. Could you tell me the way to Yuexiu Park?

Policeman: Yes. It’s near here. Now you are here. Go straight ahead and take the second left. You can see it on your right.

Mike: Go straight ahead, then take the second right.

Policeman: No, take the second left.

Mike: Oh, thank you very much.

Policeman: You’re welcome.

 (    )1. Mike wants go to the        .

A. hospital      B. hotel         C.park

(    )2. “Can Tom help Mike?”        .

A. Yes, he can   B.No, he can’t   C.Of course

(    )3.Who can help Mike?        .

A.Rose         B. Tom         C. Policeman

(    )4. Is the park near here?         .

A. No,it isn’t    B.Yes,it is       C.Yes, it can

(    )5. The park is on the        .

A. right        B.left           C.park

  

十三. 用至少5句话写出你的旅游计划。5%

 

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

 

 

2010学年第一学期小学五年级英语期末测试听力材料

一.1.  The monkeys are running and jumping.

2.  Can I take photos of flowers.

3.  June is the sixth month of the year.

4.  Go straight ahead and take the first.

5.  Could you tell me the way to the police station,please?.

6.  I like summer best.

7.  I usually get up at a quarter to eight..

8.  The lion is from Africa.

答案:B C B C B C C B

二.1. How are you?

2. What date is it today?

3. How often does Janet watch TV.

4. Would you like to come to the zoo with me tomorrow?

5. Do you often go to the zoo?

6. See you tomorrow.

7. Can I grow the lilies here?

8. How are you going to the USA?

     答案:C B B B B A B B

三.1. We can’t feed the ducks.

2.It’s ten to twelve.

3. They are going to visit Beijing this winter.

4. The boy is going to play football.

5. They would like to travel by plane.

6. The man is planting a tree.

7. I am going to stay with my grandparents on holiday.

8. It’s a quarter past one.

答案:T F T F T T T F

四. 1. A: Is it July 2oth today?

     B. No, it’s July 23rd.

   Question: What’s the date today?

 2. A: How many tigers can you see at the zoo, Liu Bin?

   B: I can see five.

   A: Are all of them white tigers?

   B: No, only four of them are white tigers.

   Question: How many white tigers can Liu Bin see at the zoo?

3. A: look at that small green animal, Bill. What is it?

  B: It’s a frog. It’s my pet.

  A: Your pet? Can it jump?

  B: Yes , it can jump very high.

  Question: What’s Bill’s pet?

4. A: Excuse me, sir. Can you tell me how to get to Baiyun Restaurant?

  B: Go straight along the road. Take the third right and then take the second left.

  A: Is it a long way from here?

  B: Yes. And you can take a No.318 bus.

  A: Is there a bus stop near here?

  B:Yes, it’s over there.

  Question: What bus can the girl take to the Baiyun Restaurant?

5. A: What time does Kate usually get up?

  B: She usually gets up at half past six.

  Question: Does Kate get up at seven in the morning?

6. A:July 25th is the start of the school holiday. What are you going to do druing the holiday. What are you going to do during the holiday, Xiao Ying?

   B: I’m going to my uncle’s farm.

   A: Is the farm big?

   B: No, it’s small. But there are a lot of farm animals and orange trees there.

   Question: Where is Xiao Ying going druing the holiday?

   答案: D A B B A

五.1.on ,Saturday

2. quarter, seven

3. kangaroos, fast

4. left, right

5. the , hospital`

六. Today is June 1st. It’s the second day of the school holiday. Zhangmin is going to visit Hong Kong, Shenzhen and Zhuhai. Hong Kong is the first one to get to , the second is Shenzhen, and then the third is Zhuhai. He will go to Hong Kong by ship today. The ship leaves for Hong Kong at half past eleven. He will go with his parents and his sister. He will stay there for two days. After that, he will go to Shenzhen by train, and stay for two days, too. He will leavs Shenzhen for Zhuhai by bus, and stay there for just one day.

Zhangmin will be very happy to have these trips.

答案:ABACC

 

笔试答案

七.1、B H I O  2、A E F P  3、G JQS 4、D M R T  5、C K L N

 

八、1、are planting 2、panda  China 3、flowers

4 、is  half 5、by underground 6、take

 

九、1、B 2、C 3、C 4、B 5、A 6、C 7、B 8、B 9、B 10、A 11、C 12、B

 

十、Could; please; Turn; Go; take; on; You’re

 

十二、C B C BA

 

十一、十三 (略)

作者  | 2010-12-20 16:44:46 | 阅读(389) |评论(0) | 阅读全文>>

2010年12月20日

2010-12-20 16:41:43 阅读396 评论2 202010/12 Dec20

 

                          2010学年第一学期五年级英语期末综合练习卷

                                        望岗小学  何秀好

一、听句子三次,选出句子所含的信息,并把它的字母编号写在相应的括号内。(10分)

(     )1. A.6:40             B.6:30                    C.7:40

(     )2. A.taking a photo     B.have a rest            C.taking a rest

(     )3. A.Thursday          B. Friday                C.Tuesday

(     )4. A.take photos       B. take a photo          C.potato

(     )5. A.by underground    B.by bike                C.on foot

(     )6. A.elephant          B.polar bear             C.kangaroo

(     )7. A.canteen           B. restaurant            C.at home

(     )8. A.December          B. November              C.October

(     )9. A.own give          B.old gift               C.own gift

(     )10. A.Arctic           B.Africa                 C.North America

 

  

 

三、听每个小对话三次,根据对话内容选出正确的答案, 把它的字母编号写在括号内。(9分)

(    ) 1.A.It can run.      B. It can swim.      C. It can sing and dance.

(    ) 2.A.No, we can’t .  B.No, you can’t.     C.Yes, we can.

(    ) 3.A.It’s in May  1st .   B.It’s in June 1st .  C.It’s in July 1st.

(    ) 4.A. elephant            B. giraffe              C.panda.

(    ) 5.A. by underground.     B.On foot.          C. Take a No.223 bus.

(    ) 6.A.There are four.     B.There are two.        C.Yes, there are.

 

四、听句子三次,填写句子所缺的单词。(5分)

1. We’re going to stay in Shenzhen, and visit the __________of the ____________.

2.  My father usually ______ for a ________ after dinner.

3. Our _________ term usually starts in February and ends in ______.

4. You _________ pick the________ in the garden.

5. Could you tell me the way to the__  ___________?

 

五、听对话三次,判断下列句子是否符合对话内容,如相符,在括号内写“T”,否则写“F”。(6分)

(    )1.Mary goes to school at 7.30.

(    )2.Mary can play tennis very well.

(    )3.There are many flowers in her garden.

(    )4.Her mother doesn’t like flowers.

(    )5.Her father likes deer very much .

(    )6.They will fly to Shanghai this summer holiday.

 

六、将下列单词按类别分类。(10分)

 

A.train   B. March   C.tulip   D.giraffe   E.rose   F. January   G.plane   H.lion   I.December   J.underground   K.kapok   L.elephant    M.bluebell   N.frog   O.bus P.November     Q.car    R.banyan   S.August    T.panda

  

 

 

1.    The boy is t_____ p_______ of a flower.

2.     Jim g_____ back home at four t_____.

3.    It is J____ the eighth, Wednesday.

4.    The boy can p       the tree.

5.    K______ is the c_______  flower of Guangzhou.

6.    The rabbits can r    _  very f_____.

 

八、选择最佳答案填空,并把其字母编号写在括号内。(15分)    

(   )1. _______ your mother usually go shopping on Sunday? Yes, she ______.

         A. Is, is            B. Does, does        C. Do, do

 

(   )2. My father can’t drive _________ all.

         A. at                B. quite         C. much

(   )3. That kid usually comes here _________ foot.

         A. in                B. by             C. on

(   )4. I am going to stay _________ my parents at the weekend.

         A. at            B. for            C. with

(   )5. Go straight ahead. Take _________ right.

       A. three             B. third     C. the third

(   )6.The news programme starts _____ six thirty.

            A.at             B.in          C.on

(   )7.Would you _______ to go to school with me tomorrow?

   A.want            B.like          C.think

(   )8. How           do you go shopping ?

         A. old           B. often          C. much

(   )9. The robot         speak English quite well.

         A. is            B. /              C. can           

(   )10. Tom and I             going to stay at home on holiday.

         A. will              B. are            C. am

(   )11. Janet never        TV in the evening.

         A. watch             B. watches           C. watching 

(   )12.             she often do some reading in the library ?

         A. Is                B. Do             C. Does

(   )13. A:           will you get there?   B: At about 10.

         A. Where             B. When           C. How

(   )14. A: Can I go with you?  B:            

       A. Yes, of course.      B. Thank you.        C. Goodbye.

(   )15. Tom’s grandfather _________ tulips very much.

           A. like              B. likes         C. don’t like

 

九、请按实际情况或看图回答问题。(5分)

1.How do you get to your school?

______________________________________________

2.How would you like to travel to Zhuhai?

______________________________________________

3.What animals do you like best?

______________________________________________

4.Where do pandas live?

______________________________________________

5.What is the date today?

______________________________________________

十、阅读下面的对话,把方框中所给用语的字母编号写在对话中的横线上。(9分)

 2010年12月20日 - ypxyjy - 永平小英教研组博客

 

A: ______________. Could you tell me the way to the park?

B: __________.

A: Excuse me,__________. Could you tell me how to get to the park?

B: _________. Take the first right to Renming Road. Go straight ahead. The park is on the right.

A: OK, first right , and then ___________. It’s easy. Thanks

B: _____________.

 

十一、阅读下列短文,根据短文选择正确的信息完成句子,使句子意思完整。(6分)

     It’s Saturday today. Xiaoling is visiting the Guangzhou Zoo. There are a lot of animals in it. She can see strong tigers, dangerous lions, big elephants, tall giraffes, black bears, beautiful zebras, ugly snakes, fat pandas and so on(等等). The animals in the zoo are fun. Monkeys are jumping up and down all the time; elephants walk here and there; the lions roar(咆叫)sometimes and the pandas are eating bamboo leaves(竹叶). 

     The man in the zoo tells her that the animals are from different places(不同的地区).For example(比如), the elephants are from India, the tigers are from North America...

Xiaoling loves them and she likes to go to the Zoo.

(   )1. Xiaoling is visiting the             (A,Xiangjiang Zoo,  B, Guangzhou Zoo) in Panyu.

(   )2. The zebras are            (A. beautiful,  B. ugly).

(   )3. There           (A. are,  B. aren’t )  polar bears in the zoo too.

(   )4. Animals in the zoo are from           (A. China,  B. different places)

(   )5. Xiaoling can see some        (A.Indian tigers,  B. Indian elephants) in the zoo.

(    ) 6. Xiaoling            (A. likes,  B. doesn’t like ) to go to the zoo. 

十二、描写一种动物,并分别用五个句子描述它。你可以用下面的单词:from, looks, has, is good at, can等。(5分)

__________________________________________________________________

__________________________________________________________________

__________________________________________________________________

听力材料

一、听句子三次,选出句子所含的信息,并把它的字母编号写在相应的括号内。(10分)

1. I often get up at 6:30.

2.Janet is taking a rest under the big banyan tree.

3.We are going to the park for the art lesson this Thursday.

4. Please help us take a photo

5.. Can I get to the Shopping Center in Beijing Road by underground?

6. I want to see a kangaroo in Australia.

7. Mr. White is having dinner in a restaurant.

8. My mother’s birthday is on December the 20th.

9. The bird can fly. The fish can swim. Everyone has his own gift.

10. Can we see a lion in Africa?

二、听句子三次,根据所读顺序,把句子的字母编号写在相应图的括号里。(10分)

A. It’s September 10th. It’s Teachers’ day.

B. The frogs can jump very well.

C.The boys often play basketball after school.

D. They want to go to the hospital.

E. It’s ten to eleven now, it’s time to have English lesson.

F. The family often go to travel by plane.

G. The boy likes playing computer games. He plays it every day.

H.They went to the museum on foot.

I. The boy is taking a photo of the flower.

J. The boy usually has lunch at 12 o’clock.

三、听每个小对话三次,根据对话内容选出正确的答案, 把它的字母编号写在括号内。(9分)

1. Man: What can the robot do?                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

  Woman:It can walk with its legs , and it can sing and dance very well.

Q:What can the robot do?

2. Man: Can I take some food to feed the animals?                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

  Woman: No, you can’t. We can’t feed the animals in the zoo. It’s the zoo rule.

Q:Can we feed the animals in the zoo?

3. Man:When is your birthday , Janet ?                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

  Woman: My birthday is on Children’s Day.

Q: When is Janet’s birthday?                                                                                                                               

4. Man: My favourite animals is the elephant, what about you?                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

  Woman: I don’t like elephant, I like panda.

Q: What is the woman’s favourite animals?

5. Man:Excuse me,is the No.1 hospital near here?                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

  Woman: No, but you can take a No.223 bus to get there?

Q: How can the man get to the hospital?

6. Man: How many terms are there in your school? Rose?                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

  Woman: There are two. The first term and the second term.

Q: How many terms are there in Rose’s school?

四、听句子三次,填写句子所缺的单词。(5分)

1. We’re going to stay in Shenzhen, and visit the Window of the World.

2.  My father usually goes for a walk after dinner.

3. Our sring term usually starts in February and ends in July.

4. You mustn’t pick the roses in the garden.

5. Could you tell me the way to the police station?

五、听对话三次,判断下列句子是否符合对话内容,如相符,在括号内写“T”,否则写“F”。(6分)

Hello, my name is Mary. I’m a tall girl. I usually go to school at half past seven by school bus. My father sometimes drive me there. I often do my homework from seven to eight in the evening. I can play table tennis very well. I always play with my friends after class. My mother likes flowers. There are many in our garden. My favourite flower is the bluebell. My mother likes the rose. But my father doesn’t like flowers. He likes animals. His favourite animal is the deer. We all like travelling. This summer holiday, we are going to Shanghai by plane.

 

参考答案

一.B C A B A   C B A C B

二.H I F J C

B E A D G

三.C B B C C B

四.1. Window  World

2. goes  walk

3. spring  July

4. mustn’t  roses

5. police  station

五.T F T F T T

六.月份:BFIPS

动物:DALNT

植物: CEKMR

交通工具:AGJOQ

七.1. taking  photos

    2. goes   thirty

3. July

4. plant

5. Kapok   city

6. run  fast

八.BACCC   ABBCB    BCBAB

九.略

十.FDE ACB

十一.BAB BBA

十二.略。

作者  | 2010-12-20 16:41:43 | 阅读(396) |评论(2) | 阅读全文>>

2010年12月20日

2010-12-20 16:34:57 阅读411 评论2 202010/12 Dec20

 

2010学年第一学期五年级英语期末综合练习卷

白云区永泰小学  李娟娟

一、听句子三遍,选出句子含有的信息,并把其编号写在括号内。(7分)

(     )1.A.sometimes    B.  always   C.often  D.usually

(     )2.A. January sixth   B. January seventh  C. February sixth   D. February seventh

(      )3.A. heads      B. hands   C. hand   D.head

(      )4. A. must      B.can     C. could   D. would

(       )5. A.foot      B. feet    C. feed    D.feeds

(      )6. A.seven      B. a quarter to seven   C. half past seven   D.a quarter to seven

(      )7.A. second    B. first    C. third    D.fifth

二、听句子三遍,用英文大写字母给图编号。本大题共有两组图,每组图将会听到五个句子。(共10分)

 

 

  

三、听句子三遍,在相应的答语前写出句子的数字号。(共5分)

(       )All right. See you then.

(       ) Yes.Turn right out of here. Take the first left.

(       ) I can go to Hong Kong by bus.

(       ) Yes, it can.                                   

(       ) I usually go to school at a quarter past seven.

  

四、听小对话三遍,选出问题的最佳答案,并把其编号写在括号内。(12分)

(    )1. A. at 10:00     B.  at 11:00   C. at 10:10    D. at 9:50

(    )2. A.  Chinese    B. China    C. Africa     D.America

(    )3. A. January eighth     B.Tuesday     C.January ninth      D.Monday   

(     )4. A.visit Night Zoo  B. Beijing     C. visit the Window of the World  

D. Shenzhen

(     )5.A.at the weekend    B.every evening   C.in the evening    D.Sunday 

(      )6.A.play badminton     B. play basketball    C.run    D.play football

 

 

 笔试部分       

六、给下列单词分类,并抄在相应的位置上。(6分)

Fever,     windy,    salad,     dry,    headache,     foggy,     pork,     pale,    

   wet,        pasta,      tooth-ache,        hamburger,

1. illinesses( 疾病 ): __________     __________     __________         __________   

2. weather (      ):   __________     __________     __________         __________

3. foods (        ):   __________     __________      __________        __________

七、看图,填单词,把句子补充完整。(9分, 有12个单词)

 2010年12月20日 - ypxyjy - 永平小英教研组博客

 

八.选出正确的答案,把其字母编号写在相应酬的括号内。(15分)

(    )1. We’re going to        to the new school.

        A. near      B. move     C. turn

(    )2. The new school has       classrooms than the old one .

        A. many     B. much     C. more

(    )3. Your classrooms are      and       than ours.

        A. big , bright      B. big , brighter     C. bigger , brighter

(    )4. I have a long ruler. But your rule is       than mine.

        A. longer      B. long      C. very long

(    )5. Your class is bigger than        .

        A. us         B. our      C. ours

(    )6. What        do you usually speak at school ? Chinese.

        A. time        B. language      C. class

(    )7. The girl practices drawing _______ half _____ hour every day.

A. from,   an         B. for ,  an           C. at ,  a

(    )8. We should _________our hands before we eat.

A.  washes     B. wash       C. washing

(    )9. We should have four ________  foods every day.

     A. kinds of     B. differdnt     C. kind

(    )10. What’s the _________ like?    It’s windy and dry.

     A. matter       B. better,      C. weather

(    )11. 你想问今天的天气?

     A. What’s the matter?      B. Is it good today?    C. What’s the weather like?

(    )12 你劝告你的朋友不要吃太多糖。

     A Don’t eat too many sweets.   B. Please eat plenty of sweats.   C. Don’t eat sweets. Give me.

(    )13你想与Sally发电子邮件。

     A. Sally, e-mail to me.         B.I prefer e-mail.             C. May I e-mail to Sally?

(    )14 当你的意见与朋友不一致。

     A. I’m agree with you.        B. I don’t agree with you.       C. I’m right. You’re wrong.

(    )15 朋友跟你说“Happy birthday!”

      A. That’s OK.          B. Thank you.         C. Happy birthday.

九、  选择单词的适当形式补充对话。(9分)

   

visit,   how,   move,   language,     big,    white,   pupil,    bright,   certainly,  

A; I’m going to  _________ to a new school.  It’s a nice school..

B:   Is it  _________ than the old one?

A:   Yes, it is. And it’s  _________ too.

B:   _________ many  _________ are there in your new school?

A:  There are forty- two. The walls are  _________.

B:  What  _________ do you speak at school?

A:  We speak Chinese and English.

B:  Can I  _________ your school?

A:  _________. Let’s go.

 2010年12月20日 - ypxyjy - 永平小英教研组博客

 

2、读短文,判断句子是否与短文一致,如一致写T,否则写F。(5分)

 One day, an old man is walking in a street. He sees a little boy trying(尝试) to ring a doorbell( 按门铃). But the boy is so short that he can’t. The old man is a kind man, so he says to the little boy, “ I’ll help you. ” Then he pulls the doorbell so hard(大力) that everyone can hear(听) the doorbell.

 The little boy looks up at him and says, “ Now let’s run away. Come on.” And then the old man knows what is happening(发生)。 The naughty(调皮的) boy runs away.

(    ) 1. The man is old and kind.

(    ) 2. The little boy wants to ring the doorbell and goes back home.

(    ) 3. The boy pulls the doorbell very hard.

(    ) 4. The boy is a good child.

(    ) 5. The man is the owner(主人) of the house.

 3、读短文,根据短文意思填表。(5分)

  Here’s the weather report for tomorrow.  Most of the cities will be hot. It’ll be rainy and wet in Harbin. The temperature will be 15  --22  . In Tianjin will be 18  --25  , and it’s hot and wet.  In Beijing will be foggy and cool, the temperature will be 19  --23  . But in Shanghai, it’ll be dry, windy and sunny. It’ll be 25  -- 36  . It’ll be 23  --32  and very hot, dry in Guangzhou. In Hainan will be cloudy , cool. The temperature will be 25  -- 30  . Thank you. Goodbye.

   

 City

         Weather

        temperature

  Harbin

 

 

 

 hot,  wet 

 

 

 

 

 

 

     23  -----32

  Hainan

 

 

 

十一、写作。(6分)

 写你的教室 或你最喜欢的季节

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

听力材料:

一  听句子三遍,选出句子含有的信息,并把其编号写在括号内。(7分)

1.She sometimes goes to school by car.

2.Today is January sixth.

3.The robot can work with its hands.

4.That would be great.

5.Don’t feed the animals in the zoo.

6.My mother usually gets up at a quarter to seven.

7.Go straight ahead and take the third left.

 

一、听句子三遍,用英文大写字母给图编号。本大题共有两组图,每组图将会听到五个句子。(共10分)

A.The lion is very dangerous.    B.I can get to Beijing by train.     C.I like rose best.     D.We can see films in the cinema.    E.The panda lives in China.   F.The doctors work in the hospital.   G.Lily likes sunflowers very much.    H.The robot can speak English very well.     I.They are going to climb Baiyun Hill on this winter holiday.  J.Please lend me your notebook.

三 听句子三遍,在相应的答语前写出句子的数字编号。(共5分)

1. How can you go to Hong Kong?

 2.Let’s meet at the bus station.

3.Excuse me. Could you tell me how to get to the underground tation?

4.What time do you usually go to school?

5.Can a tiger run fast?

 

四、听小对话三遍,选出问题的最佳答案,并把其编号写在括号内。(共12分)

1.    A: Would you like to go to the park with me tomorrow?

B: Yes, thanks. .That would be great.

A: Let’s meet in the park at 10:00 in the morning. Don’t be late.

B: See you tomorrow.

Question: What time will they meet?

2.    A: Look at the panda. It’s lovely.

B:Yes. Where is it from?

A:It’s from China.

Question: Where is the panda from?

3.A: What date is it today?

   B: It’s January eighth, 2008. Today is Monday.

  Question: What day is it today?

4.A: Where are you going on winter holiday?                      

B: I am going to Shenzhen. I am going to visit the Window of the World.

Question: What is he going to do?

5.A: How often do you watch TV?

B:I watch TV every evening.

Question: How often does he watch TV?

6.A:When do you usually take exercise?

 B: I usually take exercise after school?

A: Do you play basketball?

B:No, I play badminton.

Question: What does he do after school?

 

 

五、你将会听到四段小对话,每段对话听三遍。请仿照例子根据对话内容做任务(共6分)

1.            Ben:What are you going to do this evening, Xiaoling?

   Xiaoling : I am going to tell stories in English.

  Ben:It would be fun.

2. Janet: What are you going to do this weekend?

 Yongxian: I am going to plant a kapok tree in my farm.

Jane:It is good. Can I go with you?

Yongixian: Yes, of course.

3. Malin: Tomorrow is Sunday. My father and I are going to ride a horse.

 Sally: Do you like riding a horse?

Malin: Yes, I do. It’s super.

4. Mr Chen: Mike, what are you going to do tomorrow?

 Mike: My mother is going to take some photos in the museum. I am going to go with her.

Mr Chen: Can you take photos?

Mike: Yes, I can, but not very well.

 

 

                             

 

 

 

 

 

 

作者  | 2010-12-20 16:34:57 | 阅读(411) |评论(2) | 阅读全文>>

查看所有日志>>

 
 
 
 
 
 
 
 

广东省 广州市 双鱼座

 发消息  写留言

 
真实姓名刘玉娟
博客等级加载中...
今日访问加载中...
总访问量加载中...
最后登录加载中...
 
 
 
 
 

日历

 
 
模块内容加载中...
 
 
 
 
 

天气

 
 
模块内容加载中...
 
 
 
 
 
 
 
日志评论
评论列表加载中...
 
 
 
 
 
 
 
列表加载中...
 
 
 
 
 
 我要留言
 
 
 
留言列表加载中...
 
 
 
 
 
 
 
模块内容加载中...
 
 
 
 
 
 
 
模块内容加载中...
 
 
 
 
 
 
 
模块内容加载中...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2018

注册 登录  
 加关注