注册 登录  
 加关注
查看详情
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

永平小英教研组博客

 
 
 

日志

 
 

2010学年第一学期六年级英语期末综合练习卷  

2010-12-11 20:35:03|  分类: 六年级资料 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

 启明小学唐倩茜  尹小燕  陈俊汝

Class________  Name ____________  Mark____________

.听力部分(30)

一.听句子三次,选出句子中所含有的信息,并把其字母编号写在                括号内。(10分)

     1. A. write a letter       B. ride a bike     C. take exercise

 (     ) 2. A. the Pearl River Cruise   

B. the Night Zoo  

C. the Guangzhou Art Museum

 (     ) 3. A.37385665        B. 37385656    C. 38376655

 (     ) 4. A. Mid-autumn Festival     B. Spring Festival   C. Easter

 (     ) 5. A. go sightseeing      B. go fishing      C. go swimming

(     ) 6. A. the smallest city     B. the coldest city

C. the quietest city

 (     ) 7. A. go for a walk       B. come to tea     C. come to a party

 (     ) 8. A. David washed dishes yesterday morning.

          B. David washed his car yesterday afternoon.

          C. David washed his clothes yesterday evening.

 (     ) 9. A. London           B. Paris          C. Wellington

 (     )10.A. history            B. science        C..maths

 

二.        听问句三次,选出最佳答案,并把所选答语的字母编号写在括号里。(5)

 (     ) 1.A. Thank you.      B. You’re welcome.   C. That’s all right.

 (     ) 2.A.Yes, it is.       B. No, it isn’t.        C. Yes, he does.

 (     ) 3.A.Who are you?      B. Speaking.          C. Call back later.

 (     ) 4. A. Christmas         B. Easter            C. Spring Festival

 (     ) 5. A. Yes, she did.     B. No, he didn’t.      C. No, I didn’t.

 

三.        听对话及问题三次,根据对话内容,选出问题的正确答案,并把答案的大写字母编号写在括号里。(5分)

 (     ) 1. A. Xiaoling’s grandma     

B. Xiaoling’s grandfather

          C. Xiaoling’s parents

 (     ) 2. A. She is going to skate.    

B. She is going to ski.

          C. She is going to swim.

 (     ) 3. A. Sunday,April 2nd   B.Saturday, April 2nd  C.Friday,April 1st      (     ) 4. A. She has a national flag of Italy.

          B. She has a national flag of Germany.

          C. She has a national flag of Australia.

 (     ) 5. A. Wellington is quieter.       

B. Sydney is quieter.

C. Tokyo is quieter.

 

四.听句子三次,根据听到的内容写出句子中所缺的单词。(5分)

 1. We are going to the __________ Wall the day __________ tomorrow.

 2. What was the __________ yesterday? It was ___________ 25th.

 3. This is the __________ time to be in __________.

 4. I_________a  film and _________tired  yesterday.

 5. Adults usually give __________ __________ to children during Spring Festival in China.

 

五.听对话,指出下列句子是否与对话意思一致,如一致在括号内写“T”,否则写“F”。(5)

 (     ) 1. It is Christmas today.

 (     ) 2. The shops and department stores are quiet.

 (     ) 3. People are busy shopping.

 (     ) 4. Many families have their Christmas trees.

 (     ) 5. Mr. Cook and his family are getting ready for the Christmas.

. 笔试(70)

 

.将下列单词分类,并把其字母编号写在相应的表格里。(10分)

 

festivals

 

food

 

subjects

 

cities

 

A.Dragon Boat Festival   B.history  C.Ottawa  D.Easter E.pizza F.Halloween G..pasta  H.Paris  I.science  J.bread  K.noodles   L.maths  M.Tokyo N.Christmas  O. Canberra  P. New York  Q.music  R.Mid-autumn Festival  S. art  T .mooncake

 

2010学年第一学期六年级英语期末综合练习卷 - ypxyjy - 永平小英教研组博客

 

2010学年第一学期六年级英语期末综合练习卷 - ypxyjy - 永平小英教研组博客

(    ) 1. The girl c__________ her house yesterday e__________.

(    )2.They h________a  h_____________lessson on Tuesday afternoon.

  (    ) 3. The boy and his mother are e__________d___________.

(    ) 4.This statue is in New York, and New York is the b______city of  A__________.

  (    ) 5. Last Sunday the children w__________ f__________.

(    ) 6.They are decorating the  C________ t______.

(    ) 7. The man  w__________  TV every  day.

   ) 8.Jiaming is g__________ to p__________  football with his friends.

(    ) 9. The boy s__________ a d_______last Sunday.

 

八.用所给动词的适当形式填空。(10分)

 

  1. We __________ (have) an English lesson now.

  2. Let’s just __________ (visit) Beijing.

  3. __________ you __________ (see) your grandfather yesterday?

  4. I __________ (be) ill last night.

  5. My brother usually __________ (go) to school on foot.

  6. Do you want to _____ (climb)Baiyun Hill with me?

  7. We __________ (leave) for London tomorrow.

  8. What __________ you __________ (do) yesterday evening?

 

九.选择正确答案,将所选答案的字母编号写在括号内。(15分)

 

  (    ) 1. This program is boring. Let’s watch the film __________.

        A. in          B. on        C. instead

  (    ) 2. Thanksgiving Day is ___ important festival in theUSA.

        A.a        B. an         C. the         

  (    ) 3. You’d better __________ your mother first.

        A. ask         B. asks       C. to ask

  (    ) 4._____ your sister often _____homework on Saturday?

        A. Do…do     B. Does…do   C Are…do

  (    ) 5.AI can’t go to school today.Because I don’t feel very well.

B :____________

A.I’m sorry to hear that .  B.Goodbye.   C.Thank you.

(    ) 6.Would you like to go swimming with me?

        A. Yes, please.             B. Sorry, I don’t know.

        C. Yes, I’d love to.         

  (    ) 7. My favourite __________ is Easter.

        A. date         B. time      C. festival     

  (    ) 8. _____ you watch TV last night?

        A. Were        B. Was    C. Did        

  (    ) 9. __________will she come back? ---At lunch time.

        A. Who        B.When    C. How    

  (    ) 10.Sally talked with Ann_______the phone at 9 a.m.    

 A. on         B.at       C. in          

  (    ) 11. Help yourself __________ some tea.

        A. at           B. to         C. on

  (    ) 12. A:__________ did you get home from school before?

           B:I went home by bus.

        A. What        B. Which     C. How

  (    ) 13.Janet is ____ .She wants to watch TV ,but the programmes are____.

        A. boring  bored       B. bored  boring      C. boring   boring

  (    ) 14. Liping lived __________ the eighth floor last year.

        A. at            B. in         C. on

(    )15. I helped my mum______the house last  night.

A.    cleans   B.cleaned     C.clean

 

2010学年第一学期六年级英语期末综合练习卷 - ypxyjy - 永平小英教研组博客

 

 

十一. 根据对话内容,将句子补充完整。(10分)

 

  1. A: Good morning.This is Mary White ________._______ calling?

    B: Hello,Miss White.This is Sally’s mother ________.

    A:Oh ,hello.Mrs Green.________ you call me at about 8:00?

    B: Yes,I did. I’m sorry.Sally ________ go to school today because she doesn’t feel well.

    A: I’m sorry to _________ that.What’s the matter _________ her?

    B: She said she _________ a headache last night.

    A: Don’t worry.She will be all right soon.Thank you ____ your call. Good bye.

B:_________.

 

 

十二. 读短文,根据短文选择正确答案,将其大写字母编号写在括号内。(5分)

 

Tomorrow is John Hill’s holiday. He is going to get up at half past seven. From a quarter past eight to nine o’clock he is going to play tennis with his friend. At a quarter to ten he is going to visit the Art Museum. He will leave the museum at half past eleven. From half past twelve to a quarter to two he is going to have lunch with his friend. Then he is going to do some reading at the library from three o’clock to half past three. From four to six he is going to see a film. In the evening he is going to see his grandmother. He is going back home at about ten.

 

(    )1.When is John Hill’s holiday?

     A. yesterday         B. tomorrow       C. today

(    )2.What is he going to do at seven thirty?

     A. go to school       B. play tennis      C. get up

(    )3.Where is he going to do some reading ?

     A. at home           B. at the library    C. at school

(    )4.How long is he going to see a film?

     A. one hour          B. three hours      C. two hours

(    )5. Is he going back home at about nine?

     A. Yes, he is.         B. No, he doesn’t.   C. No, he isn’t.

  

 

十四. 写一个你最喜欢的节日并讲一讲在这个节日里你的计划。(不少于30个词)(5分)

_____________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

听力材料

一. 1. I often write a letter on Sunday evening.

2. We are going to visit the Guangzhou Art Museum next week.

3. My telephone number is 37385665.

4. We can eat mooncakes in Mid-autumn Festival.

5. Shall we go fishing tomorrow?

6. Wellington is the smallest city of the three cities.

7. Would you like to come to tea?

8. David washed dishes yesterday morning.

9. This is the best time to be in London.

10.Did you have a history lesson yesterday?

二. 1. Welcome to China.

2. Is Beijing the capital city of China?

3. May I speak to John?

4. Which is the most important and popular festival in Britain?

5. Did you wash clothes yesterday afternoon?

三. 1. A: Do you want to watch the birds on Baiyun Hill, Xiaoling?

       B: Yes, I’m going to do that this Sunday.

       A: Are you going there with your parents?

       B: Yes, I am.

       Q: Who is going to Baiyun Hill with Xiaoling ?

2. A: Do you like swimming, Meihua?

  B: Yes, I do. I often swim on Saturday. And I’m going to swim tomorrow. Would you like to go with me?

  A: Yes, I’d love to.

  Q: What is Meihua going to do tomorrow?

3. A: What’s the date today,Xiaoling?

  B: It’s Saturday,April 2nd.

  Q: What was the date yesterday?

4. A: Does Kate have a national flag of Germany?

  B: Yes, she does.

  Q: What national flag does Kate have?

5. A: Is Wellington quieter than Sydney?

  B: I think so.

  Q: Which is quieter , Wellington or Sydney?

四. 1. We are going to the Great Wall the day after tomorrow.

2. What was the date yesterday? It was December 25th.

3. This is the best time to be in Britain.

4. I saw a film and I felt tired.

5. Adults usually give lucky money to Children.

五.  Christmas is coming soon. The radio stations are playing Christmas music, and the shops, the department stores and the markets are crowded and busy. People are doing their Christmas shopping. Many families have Christmas trees. The Cooks are going to buy a Christmas tree too. Mrs. Cook and her daughter and son are now preparing the presents. Mr. Cook is going to buy a colored TV for his presents.

     The Cooks are usually get together on Christmas Day. They are going to have a big dinner. Mr. Cook’s parents are always drive their car to their house. Mr. Cook’s brother is going to arrive on Christmas Eve. They are going to be together again this year.

笔试答案

六. 1. A D F N R       

2. E G J K T

3.P I L Q S

4. C H M O P

. 1.cleaned   evening

   2. have   history

   3. eating   dumplings

   4.biggest   America

   5. went   fishing

   6. Christmas  tree

   7.watches

   8.going   play

   9.saw   doctor

. 1. are having    2.visit    3. Did see    4.was    5.goes

   6. climb   7.will leave     8.did do

. 1. C    2.B     3.A     4.B     5.A

   6.C     7.C     8.C     9.B     10.A

   11.B    12.C    13.B    14.C     15C

十.略

十一. 1. Speaking   Who’s   here  Did  can’t   feel    hear    with    had   be   for              

十二.1. B     2.C     3.B     4.C    5.C

十三. ()

 

 

  评论这张
 
阅读(112)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2018