注册 登录  
 加关注
查看详情
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

永平小英教研组博客

 
 
 

日志

 
 

2010学年第一学期六年级英语期末综合练习卷  

2010-12-11 21:11:29|  分类: 六年级资料 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

编制人: 同和小学   张人杰  钟满群

 

Class: __________       Name: ____________         Mark: _____________

                             (听力部分30%)

一、听写句子三次,选出句子中含有的信息,将其字母编号写在括号内。(5分)

(   ) 1. A. play cards       B. play chess             C. play football

(   ) 2. A. the Night Zoo    B. the Six Banyan Temple  C. the Pearl River Cruise

(   ) 3. A. look bored       B. look angry             C. look happy

(   ) 4. A. Washington D.C.  B. Wellington             C. Paris

(   ) 5. A. more important   B. more popular           C. the most important

(   ) 6. A. go fishing       B. go swimming            C. go boating

(   ) 7. A. come to tea      B. come to a party        C.go for a walk

(   ) 8. A. has a fever      B. had a fever            C. have a fever

(   ) 9. A. 34278619         B. 34728619               C.34276819

(   )10. A. December 15th    B. November 25th          C. December 25th 

 

 

2010学年第一学期六年级英语期末综合练习卷 - ypxyjy - 永平小英教研组博客

 

三、听句子三次,写出句子所缺的单词。(5分)

1. What’s the ___________of__________

2. They are going to the Great ________the day after _______.

3. I ________tired and _________back home early yesterday afternoon.

4. My new room is _________           the old one.

5. Adults usually give _______  _______ to children during Spring Festival in China.

 

四、听对话及问题三次,选择问题的答案,把其字母编号写在相应的括号内。(6分)

(   )1. A.   Berlin                        B. Beijing                     C. Canberra

(   )2. A. Yes, she does.            B. No, she didn't          C. Yes, he did.

(   )3. A. He washed his dog.     B. He plays football.    C. He will see a film .

(   )4. A. Tuesday, May 3rd.      B. Sunday, May 1st .   C. Monday, May 2nd.

(   )5. A. Easter.                        B. Halloween.               C. Christmas.

(   )6. A. No, thanks.                  B. Yes, of course.        C. I'm  sorry to hear that.

 

五、听对话短文,选择问题的正确答案。(6分)

(    ) 1. Who did the man call at first?

        A.  A library           B. An Art museum     C.A cinema                D.  A school

(    ) 2.What can the man see there on Sunday?

        A.  Photos             B. Flowers                 C.  Children’s pictures     D.  Books

(    ) 3. How long is the museum open on Sunday?

        A. Six hours.          B. Seven hours.              C.  Eight hours.             D.  Nine hours.

(    ) 4. How much should a family of two parents and a child pay for the show?   

        A.20 yuan.            B.30 yuan                 C. 40 yuan                D .50 yuan.

 

(笔试部分70%)

 

六、根据图和首字母提示,将下列句子中所缺的单词补充完整。(9分)

 

2010学年第一学期六年级英语期末综合练习卷 - ypxyjy - 永平小英教研组博客

 

1They           1、They p__________ football yesterday.

2、The girl is going to w___________  her clothes.

3、.Miss White m_________ the homework this morning.

4、They are  w_________ TV now.

5、S_____________ 10th is Teachers’ Day.

6、They are going for a w___________ in a snowy day.

7、The c__________ of  America is Washington D.C .

8、Children get  l___________  money at Spring Festival.

9、She usually  d_________ some  reading in the library.

 

七、用所给动词的适当形式填空。(10分)

1、  Ben _______ (have) noodles for breakfast this morning.

2 、 Jiamin usually _________ (go) to school on foot, but this

     morning he ________ (go)to school by bus.

3 、 Miss white_____________ (not come) to work yesterday.

4、  Mr Webb __________ (like)his car very much .

Now he is __________ (wash) his car.

5 、 Xiaoling _________ (finish )her homework and _________ (play) video

games yesterday.

6 、 I _________ (call) Mr. and Mrs. Webb yesterday, but they ______ (be) not at home.

 

八、选择正确的答案天空。(20分)

(      )  1、What _____ the date yesterday?

                A . am                          B.   is                             C. was

(      )  2、The most important thing for Christmas is _________.

               A .lucky money             B. dumping                  C. Christmas tree

(      )  3、Help ________ to some  fish.

               A .yourself                     B.your                          C. you

(      )  4、The children like Spring Festival because they can get ________from the adults.

              A .Easter eggs               B.lucky money            C.mooncakes

(      )   5、Tomorrow will be the New Year’s Day .So today is_______.

               A .December 30th         B.December 31st     C.  January 2nd

(      )   6、---What’s  the  capital  of  France?

                 --- It’s ___________.

              A .London                        B. Paris                      C. Wellington

(      )    7、---________ are you going?

                  ---I’m going to Shenzhen.

              A .What                            B. when                       C. where

(      )    8、---Were you at the market last night?

                  ---Yes , I _________.

               A. am                              B. was                           C. were

(      )    9、She often ________ basketball after school.

               A .played                        B. plays                         C. playing

(      )    10、She ______ she had a headache last night.

                A .say                            B.said                            C.says

 

九、按实际情况回答问题。(6分)

  1、 What did you do last night?

      ________________________________________

  2 、How did you go to school this morning?

      _________________________________________

  3、 What did you do last night?

      __________________________________________

  4 、Which floor do you live on?

      __________________________________________

  5、 What’s the date today?

      __________________________________________

  6、 Were you have an English lesson yesterday?

      ____________________________________________

 

十、写出对话所缺的单词。(8 分)

 Dad :   Hello , Jiamin. What _________ you doing there?

 Jiamin:  I _________ taking exercise.

 Dad :   The school bus _______ coming.

Jiamin:  OK._________ mum having breakfast?

Dad :   Yes, she is .He always get up ________ than you.

What lessons are you going to ________?

Jiamin:  Chinese English , maths ,PE. and science.

Dad :   OK._________ your maths notebook in your bag?

Jiamin :  Oh no. Please _________ it in my bag……Thank you. Bye-bye!

Dad :    Bye!

 

十一 、根据提示将下面的句子补充完整。(6分)

 1 、 It’s your______________________  (第一次)in China ,Ben?

 2 、 October is  _________________  ( 是最好的时机) to be in Hainan.

 3 、 Mr. Brown  ____________________ ( 住在)the  first  floor last year.

 4 、 Did you _________________(读故事书) last night。

 

 十二、阅读短文,判断下列句子是否符合短文内容,符合的写“T”,否则写 F”.( 6分)

 

Mr. Hill is a teacher .He is from Canada. He was on holiday last week. On Monday he left for London. He went there by plane. He got to London at about four o’clock in the afternoon. He visited the British Museum , did some shopping in London and visited some of his friends. On Thursday he went to Paris. He went there by train. He took many photos in Paris. And he watched a football match there. On Friday he went to Rome. He stayed there for two days. He went back to Canada on Saturday evening. He liked Paris a lot. He said Paris is one of the most beautiful cities in the world.

 

  (      ) 1 、Mr. Hill is from London.

(     )2、 On Monday Mr. Hill left for England.

(     )3 、Mr. Hill watched a football match in France.

(     )4 、On Thursday Mr. Hill went to Paris by plane.

(     )5 、Mr. Hill stayed in Italy for two days.

(     )6、 Mr. Hill likes Paris best.

 

十三、 用至少5句话描述你上周末的活动。 (5分)略

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

听力材料

一、听写句子三次,选出句子中含有的信息,将其字母编号写在括号内。(5分)

1. I’m going to play cards with my friend the day after tomorrow.

2. Have you been to the Six Banyan Temple ?

 3. The children look bored today。They have nothing to do.     

4. I’d like to go to Wellington because it’s clean and quiet.          

5. I think maths is more important than history.

 6. Can I go boating with my classmates this Saturday?

7. It’s sunny and warm today. Would you like to go for a walk?

 8. Last night, Tomcome to a party            Last night had a fever and took some medicine .         

9. -- What’s your telephone number?

     -- It’s 34278619 .      

10. ---When is Christmas?      

      ---It’s on December 25th .

 

二、听句子三次,判断句子是否与图一致,如一致写“T”,否则写“F”。(8分)

1.Today is Mid-autumn Festival. They are watching the moon and eating the mooncakes.

2.Yesterday was Sunday. The children went swimming in the park. They had a good time..

3.Mr. Li is not free. He is talking with his sister on the phone now.

4.I like Christmas best. Father Christmas will bring me some presents.

5.I have been to London three times. It’s the capital of Britain。

6.My teacher marked our homework yesterday evening. She is hardworking.

7. The man washed his dog last weekend. It was really dirty.

8.My uncle likes eating fish so he often goes fishing.

 

三、听句子三次,写出句子所缺的单词。(5分)

1. What’s the capital of Britain.

2. They are going to the Great Wall the day after tomorrow.

3. I was tired and went back home early yesterday afternoon.

4. My new room is different from the old one.

5. Adults usually give lucky money to children during Spring Festival in China.

 

四、听问题三次,选择问题的答案,把其字母编号写在相应的括号内。(6分)

1.What’s the capital of Germany?

2.Did the girl sea a film on TV last night?

3.What did you father do yesterday afternoon?

4.Today is Tuesday, May 3rd. What date was yesterday?

5.Which festival is the most important  in western countries?

6.Would you like to come to tea with me this morning?

 

五、听对话短文,选择问题的正确答案。(6分)

Ring, ring, ring(电话铃声)…

A: (Woman): Hello, Guangzhou Art Museum. Can I help you?

B: (man): Yes,please. Are you having any shows this Sunday?

A: Yes. There is a chlidren’s painting show.

B: What are your opening hours?

A: We are open from 9:00am to 5:00pm.

B: How much is the free?

A: 20 yuan for an adult. 10 yuan for a child.

B: Thank you very much.

 

 

 

   参考答案

一、听写句子三次,选出句子中含有的信息,将其字母编号写在括号内。(5分)

1.A.  2.B   3.A    4.  B   5. A    6. C   7.C   8. B     9. A    10. C

二、听句子三次,判断句子是否与图一致,如一致写“T”,否则写“F”。(8分)

1. T   2 . F  3.T   4. T     5. F    6.T    7. F    8. T

三、听句子三次,写出句子所缺的单词。(5分)

1.  capital    Britain.

2.  Wall    tomorrow.

3   was    went

4. different from

5. lucky money

四、听问题三次,选择问题的答案,把其字母编号写在相应的括号内。(6分)

1. A    2. B     3. A     4. C      5.C     6. A

五、听对话短文,选择问题的正确答案。(6分)

1. B    2. C    3. C     4. D

六、根据图和首字母提示,将下列句子中所缺的单词补充完整。(9分)

1、played  2. wash  3. marked  4. watching  5. September  6.walk  7. capital

8. lucky  9. does

七、用所给动词的适当形式填空。(10分)

1.  had  2. goes ,went  3. didn’t , come

  4.  likes,washing  5. finished, played  6. called, were 

八、选择正确的答案天空。(20分)

1. C  2. C  3. A.  4. B  5. B  6 .B   7.C   8.B  9. B  10. B  

九、按实际情况回答问题。(6分)  略

十、写出对话所缺的单词。(8 分)

  are ,  am,   is,   is,  later,   have,  Is,  put

十一 、根据提示将下面的句子补充完整。(6分)

 1. first  time     2.the  best  time  3. lives  on   4. read  story  books

十二、阅读短文,判断下列句子是否符合短文内容,符合的写“T”,否则写 F”.( 6分)

    F  T  T  F  T  T

十三、 用至少5句话描述你上周末的活动。 (5分)略

  评论这张
 
阅读(251)| 评论(4)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2018