注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

永平小英教研组博客

 
 
 

日志

 
 

2010学年第一学期四年级英语期末综合练习卷(启明小学邱彩萍 曾健华)  

2010-12-13 10:47:53|  分类: 四年级资料 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

2010学年第一学期四年级英语期末综合练习卷

学校:白云区启明小学       试题编制人:邱彩萍  曾健华

 

Class_________   Name________    Mark________

一.听句子,选出句子含有的信息,把其字母编号写在括号(10分)

(     )1A .shoe         B. shorts              C. shirt

 (     )2 A. 35        B. 40                C. 55

 (     )3 A. strong       B. weak               C. thin

 (     )4A. hero         B. heroine            C. parents

 (     )5 A. worker       B. farmer             C. soldier

 (     )6 A.blue jeans     B. brow shorts       C. green hat

 (     )7 A.a new job      B. a good job        C. a good boy

 (     )8A. go to school   B. go back home     C. go to bed

 (     )9A. 7:00           B. 8:30             C. 9:45

 (     )10A. play basketball B. play football   C. play badminton

 

二.听句子三次,在相应图的括号内写上大写字母编号。(10分)

2010学年第一学期四年级英语期末综合练习卷(启明小学邱彩萍  曾健华) - ypxyjy - 永平小英教研组博客

 

 

三.听小对话三次,判断所读句子是否与图意相符,如相符请写T,否则写F。(9分)

2010学年第一学期四年级英语期末综合练习卷(启明小学邱彩萍  曾健华) - ypxyjy - 永平小英教研组博客

 

四.听问句三次,选择正确的答语。(9分)

    1 AIt’s 20 pounds.   BIt’s Ben.   CIt’s Ben’s.

 (    ) 2 AMy hero is my mother.      B My heroine is my father.

            CMy heroine is my aunt.

 (    ) 3AThe teacher can help us to learn. 

BThe doctor can help sick people.    

CThe policeman can catch criminals.

 (    ) 4AYes, I can.      BYes, I do.     CYes, I am.

 (    ) 5A Yes, they do.     BYes, he is.    CYes, I am.

 (    ) 6AIt’s eight o’clock.  BAt seven thirty.  CIt’s Saturday.

 

五.听句子,写出句子所缺的单词。(7分)

1Can I ______ you ?  Yes, I’d like to buy a _______.

2. My mother is _______ and hardworking.

3. I want to be a ______   _______ I grow up.

4. It’s _______ to ________ lunch.

5. I often swim on _______.

 

六,听短文判断下列句子是否符合短文的内容,如符合请写T否则写F.5分)

 (     ) 1. There are six people in my family.

(     ) 2. I’m thirteen years old.

(     ) 3. My father is a teacher.

(     ) 4. My mother is a manager.

(     ) 5. My family is a lovely family.

 

七.找出不同类的单词,把它的字母编号写在括号里。(9分)

(     ) 1.A.driver       B.dentist      C.fireman     D.job

(     ) 2.A.coat         B.trousers     C.jacket      D.clothes

(     ) 3.A.twenty       B.thirty       C.family      D.fifty

(     ) 4.A.today        B.Friday       C.Monday      D.Tuesday

(     ) 5.A.thin         B.young        C.tall        D.talk

(     ) 6.A.skip         B.run          C.jump        D.game

(     ) 7.A.art          B.maths        C.P.E         D.subject

(     ) 8.A.juice        B.noodles      C.milk        D.tea

(     ) 9.A.bun          B.hamburger    C.juice       D.chick

 

八.选择正确的答案,并把其字母编号写在括号里。(15分)

(     ) 1. This is a pair of ________.

          A.shoe         B.shoes        C.skirt    

(     ) 2. ________ is that coat?    It’s fifty yuan .

          A.How many     B.How much      C.How old

(     ) 3. What’s ______job?   She’s a nurse.

          A.she          B.her           C.his

(     ) 4. What ______ she do?  She ’s a teacher.

          A.does          B.do              C.is

(     ) 5. It’s time _____ breakfast.

          A.to            B.for             C.at

(     ) 6. I usually play basketball_____ Monday.

          A.on            B. in             C.to

(     ) 7. Let’s go _____ home.

        A. to              B.on              C.

(     ) 8. What’s the young lady’s ______ ?

        A. job             B.name           C.do

(     ) 9. Jean _____ dinner at six o’clock.

        A. has             B.have           C.eat

(     ) 10. What _____ is it?  It’s 7:00.

        A. day             B. colour         C.time

(     )11.       do you have breakfast? At seven thirty.

A. What             B.when            C.who

(     )12. How much are your pens ?

A. It’s thirty yuan.     B. There are thirty .  

C. They’re thirty yuan .

(     )13.    do you have for breakfast?  Bread .

A: What            B.Which         C. Who

(     )14. Usually we have rice     lunch.

A. of              B. to           C. for

(     )15.Do you have any dresses ?

 A. I have a dress.      B. I have many dresses .  

 C. No , I don’t .

 

九,读句子,根据图意选出正确的句子,把其字母编号写在括号内。

9分)

2010学年第一学期四年级英语期末综合练习卷(启明小学邱彩萍  曾健华) - ypxyjy - 永平小英教研组博客

 

(     ) 1. AThe young lady is a nurse.

           BThe young lady is a waitress.

(     ) 2. AIt isn’t time to have breakfast.

           BIt is time to have breakfast.

(     ) 3. AIt’s time to go to bed.  

           BIt’s time to get up.

(     ) 4. AThis is an art book.

           BThis is a maths book.

(     ) 5. AThe handsome man can deliver letters.

           BThe handsome man can deliver milk.

(     ) 6. AThere are some cakes and milk in the picture.

           BThere are some cookies in the picture.

 

十.根据上下文,把对话补充完整。(6分)

Shop assistant: _____ I help _____?

  Customer:Yes, please.Id _____ to _____ that skirt. _____ _____ is it ?

  Shop assistant: Its seventy yuan.

  Customer:       Ok. Ill _____it.

Shop assistant:    Here you _____.

Customer:         Thanks .Bye!

 

十一、按实际情况回答问题。(6分)

1、What time do you usually get up?

 

————————————————————

2、What day is it today?

 

————————————————————

3、Do you have an art lesson on Monday morning?

 

————————————————————

 十二、 阅读短文,判断下列句子是否符合对话的内容,如符合,请写“T”,否则写“F.(5)

I’m Mike, I’m an English boy. Today is Saturday and it’s my birthday,

I’m nine years old now, I feel happy, In the school days, I usually

get up at eight o’ clock and get to school at eight fifty. I have two

lesson from nine to eleven thirty in the morning, and we have sports

before lunch break. We all have lunch at school. In the afternoon, we

have one lesson from one thirty to three o’clock. I go home with my

mum at three fifteen.

(     ) 1.Mike is a boy from Britain.

(     ) 2. Mike usually gets up at seven.

(     ) 3. Mike goes to school today.

(     ) 4. Mike gets to school at eight fifty.

(     ) 5. Mike has six lessons in the school day.

三.听小对话,判断所读句子与图意是否相符,相符的写T,否则写F

1.A:What the young lady's job? B:She's a shop assistant.

2.A:What's this? B:It isn't a maths book.It's an English book.

3.A:What time do you usually have breakfast? B:At 7:30.

4.A:What do you usually do after school on Thursday?

B:We play basketball.                                                                                        

5.A:Where's the cat? B:It's at the top of the house.

6A:What can the man do? B:The man can put out the fires.

四.听读句子,选择正确的答语,并把其字母编号写在括号里。

1.Whose sweater is it?

2.Who's your heroine?

3.What can the policemen do?

4.Do you often play basketball?

5.Is your father a fireman?

6.What day is it today?

五.听句子,写出句子所缺的单词。

1.Can I help you? Yes, I'd like to buy a blouse.

2.My mother is kind and hardworking.

3.I want to be a driver when I grow up.

4.It's time to have lunch.

5.I often swim on Friday.

 

六.听短文,判断下列句子是否符合短文内容,如符合请写T,否则写F

    This is my family. I'm 13 years old.I have grandfather, grandmother,father,and mother.My grandfather,father,and I are Chinese.My grandfather is 70 years old. My father is 40. He is a doctor. My grandmother is Japanese.She's 68 years old. My mother is from France.She's 35.She's a teacher. My family is a lovely one.

参考答案:

一.    听句子,选出句子含有的信息,把其字母编号写在括号.

1B  2 .A   3.C  4.A   5. C   6. A   7. A  8.B  9. B  10. C

二.听句子三次,在相应图的括号内写上大写字母编号.

1.G  2.I   3. A   4. J  5.C  6. H  7. F  8.  D  9.  E  10. B

三.听小对话三次,判断所读句子是否与图意相符,如相符请写T,否则写F.

1. T  2. F  3. F  4.T  5.F  6. T

四.听问句三次,选择正确的答语.

1.C    2.C    3.C    4.B     5.B     6.C   

五.听句子,写出句子所缺的单词.

1.help  blouse 2.kind 3.driver when 4.time  have  5.Friday

六.听短文判断下列句子是否符合短文的内容,如符合请写T,不符合则写F

1.F   2. T  3.F  4. F  5.T

七.找出不同类的单词,把它的字母编号写在括号里。

1.D    2. D   3. C  4. A   5. D  6.D   7.B   8.D

八.选择正确的答案,并把其字母编号写在括号里。

1.B  2.B  3.B  4.A  5.A  6.A  7.C  8.B  9.A  10.C

11.B.  12.C   13.A    14.C    15.C

九.读句子,根据图意选出正确的句子,把其字母编号写在括号内。

1.A     2. B    3.B    4.B    5.A    6.B   

十.根据上下文,把对话补充完整。

Can    help    like    buy     How   much   take   are

十一、按实际情况回答问题。

       

二、 阅读短文,判断下列句子是否符合对话的内容,如符合,请写“T”,否则写“F.

1.T    2. F   3.F   4.T  5.F

 

  评论这张
 
阅读(179)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2018