注册 登录  
 加关注
查看详情
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

永平小英教研组博客

 
 
 

日志

 
 

2010学年度第一学期四年级英语期末综合练习(白天鹅京溪实验小学陈晴鸿)  

2010-12-13 10:49:05|  分类: 四年级资料 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

2010学年度第一学期

四年级英语期末综合练习卷

(全卷共6页,70分钟完成)

 

试题编制人姓名:陈晴鸿  学校:白天鹅京溪实验小学

 

学校:          班级:            姓名:             学号:           

 

项目

听力部分50%

笔试部分50%

总分

等级

题号

十一

十二

十三

 

 

得分

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

一、听短语三次,根据所读顺序,请将短语的英文大学字母编号写在相应图中的括号里(10分)。

(     )

(     )

(     )

(     )

(     )

(     )

(     )

(     )

(     )

(     )

 

二、听句子三次,选出句子含有的信息,请把所选内容的字母编号写在括号里(10分)。

  1.A.20                         B.50                             C.70

  2.A. a pair of jeans    B. a pair of shoes       C. a pair of socks

  3.A. patient and kind   B.hard-working and kind  C.funnny and kind

  4.A.tall and strong     B.tall and handsome      C.short and handsome

  5.A.policeman           B.fireman             C.postman

  6.A.from 6:15 to 7:30   B.from 6:05 to 7:30  C.from 6:30 to 7:30

  7.A.help us in a shop   B.help us to learn   C.sever us food and drink

  8.A.Saturday            B.Sunday             C. Wednesday

  9.A.go to school        B. go to bed         C.go back home

  10.A.play football      B.play cards         C.play basketball

 

三、听句子三次,判断所读句子与图意是否一致,如一致请在括号内写“T”,否则写“F”(8分)。

 

 

1.(     )

 

 

20+30=50

 

 

2.(     )

 

3.(     )

 

4.(     )

 

5.(     )

 

6.(     )

 

7.(     )

Tom

 

8.(     )

 

四、听问句三次,选出相应的答语,并把其字母编号写在相应的括号里(8分)。

  1.A.Yes,I do.                B.Yes,they do.      C.Yes,they are.

  2.A.I want to be a teacher. B.I am a teacher.   C.Yes, I am.

  3.A.She’s a nurse.          B.She’s a doctor. C.He’s a fireman.

  4.A.It’s fifty yuan.        B.They are two.     C.They are fifty yuan.

  5.A.It’s 8:00.              B. At 8:00.         C.It’s Monday.

  6.A.They help us to learn.   B.They help sick people. C.They’re kind.

  7.A.It’s too late.          B.At about 12:00    C.It’s 12:00

  8.A.It’s Sunday             B.It’s 7:30        C.It’s green

五、听句子三次,写出句子中所缺的单词(8分)。

1. Jean is the               in her family.

2. What do you       after school on        ?

3. A:What do you want to      when you grow? B:I want to be a      .

4. The dress is one          yuan. I want to        it.

六、听短文三次,判断下面的句子是否与短文一致,如一致请在括号内写“T”,否则写“F”(6分)。

  1.Tom’s father is a teacher.

  2.Tom’s mother is a nurse.

  3.Tom’s father is tall and strong.

  4.Tom’s father good at play football

  5.Tom’s mother is very kind and patient.

  6.Tom and his father often play football on Sunday.

七、找出各组不同类的单词,并把答案的字母编号写在括号内(6分)。

  1.A.milk       B.bread         C.breakfast    D.egg

  2.A.P.E        B.music         C.art          D.china

  3.A.go to bed B.go back home C.goodbye      D.go to school

  4.A.today      B.Monday        C.Sunday       D.Tuesday

  5.A.sometimes B.often         C.day          D.usually

  6.A.blouse     B.shirt         C.sweater      D.short

 

八、看图并根据图意和首字母提示填空(10分)。

play b     

do h      

go to s    

s       

have l     

 

 

星期二

 

T        

g       up

f       

do my h         

w        

 

九、选择正确的答案,请将答案的字母编号写在括号里(10分)。

  1.--A: what   she do?

        --B:She is a teacher.

       A.do            B.has         C.does

  2.Who’s that boy     a rea coat?

      A.in            B.to          C.wear

  3.---A:      is two and twenty?

        ---B:It’s twentytwo

       A: Where        B:What        C:whose

  4.---What’s       job?

        ---She is a cleaner.

       A: she          B: her        C: his

  5.It’s time       lunch

       A:for           B:to          C:of

  6.It’s time     go to school.

       A:to            B:from        C:for

  7.Sometime we play football      Monday.

       A: for          B: at         C:on

  8.My brother often play       badminton.

       A:the           B:/           C:a

  9.Let go and ask     .

       A:his           B:he          C:her

  10.I play table tennis       my friend.

       A:for           B:with        C:to

十、选出下列问句的答句,并把答案的字母编号写在括号内(6分)。

  1.How much are they?                         A:It is 12:00.

  2.Whose mother is a doctor?                  B:He is a fireman.

  3.What does your father do?                  C:Yes,they can.

  4.What time is it?                           D:At about 6:30.

  5.Can the teachers help us to learn?         E:Jiamin’s mother

  6.What time do you usually go to school?     F:They are fifty yuan.

十一、根据实际情况回答问题(5分)。

1.Do you want to be a teacher?

                                         

2.When do you have breakfast?

                                         

3.What time is it now?

                                         

 

4.What is your father job?

                                         

5.Do you go to school everyday

                                         

十二、读对话,根据上下文请将对话补充完整(8分)。

AWhat       you        (经常) do on Sunday?

BI often       housework.

AWhat housework do you do?

BI clean my room, sweep the floor and      gardening.

A        you cook?

BYes, I     .

A       you often go shopping?

BNo, I       .

十三、阅读对话,判断下列句子是否与对话内容一致,如一致请在括号内写“T”,否则写“F”(5分)。

Kate and Ken are sister and brother. They are American. But they are in china now. Their parents are teachers. Kate and Ken get up at seven. They have breakfast at seven thirty. They usually have eggs, bread and milk for breakfast.

They have lunch at school at twelve. They go back home at about four. They have four lessons in the morning and two lessons in the afternoon. They often play badminton after school. They usually go to bed at ten.

  1.Kate and Ken are friends.

  2.They usually get up at 7:00.

  3.They have bread ,milk and cookies for breakfast.

  4.They have lunch at 12:00.

  5.They often play table tennis after school.

听力材料及参考答案

一、听短语三次,根据所读顺序,请将短语的英文大学字母编号写在相应图中的括号里(10分)。

A: a shirt B: an old man C: a strong man   D: a waitress   E: a farmer  F: a solider G: play chess H: a young lady I: play basketball J:a driver

答案:G  C  B  H  E  F  D  A  J  I

二、听句子三次,选出句子含有的信息,请把所选内容的字母编号写在括号里(10分)。

1.They are 50.

2.This is a pair of jeans.

3.My father is hard-working and kind.

4.He is short and handsome.

5.My uncle is a policeman.

6.I watch TV from 6:30 to 7:30.

7.Teachers can help us to learn.

8.I play football on Saturday.  

9.I go back home at 4:00.

10.He usually play basketball.

答案:1.B  2.A 3. B  4. C  5. A  6. C  7. B  8. A 9. C 10.C

三、听句子三次,判断所读句子与图意是否一致,如一致请在括号内写“T”,否则写“F”(8分)。

1.She is play bedmintion.

2.Ten and thrity is forty.

3.I have bread and coffee for my breakfast.

4.He is a teacher.

5.It is 12:40.

6.This is a hat.

7.He is play football.

8.He is very handsome. His name is Tom.

答案:1T  2F  3T  4F  5T  6F  7F  8T

四、听问句三次,选出相应的答语,并把其字母编号写在相应的括号里(8分)。

1.Are they teachers?

2.What do you want to be when you grow up?

3.What does his job?

4.How much is it?

5.What day is it today?

6.What can the doctors do?

7.What time do you usually have lunch?

8.What time is it?

答案:1.C  2.A  3.C  4.A  5.C  6.B  7.B  8.B

五、听句子三次,写出句子中所缺的单词(8分)。

1. Jean is the only child in her family.

2. What do you do after school on Monday?

3. A: What do you want to be when you grow? B:I want to be a policeman.

4. The dress is one hundred Yuan. I want to buy it.

答案:1.only child  2.do Monday  3.be policeman  4.hundred buy

六、听短文三次,判断下面的句子是否与短文一致,如一致请在括号内写“T”,否则写“F”(6分)。

Hi, I am Tom. My father is tall and strong. He has big eyes and small mouth.  He is a doctor. He is good at play badminton. My mother is very slim. She is a nurse. She is very kind and patient. I often play badminton with my father on Sunday.

答案:1.F  2.T  3.T  4.F  5.T  6.F

七、找出各组不同类的单词,并把答案的字母编号写在括号内(6分)。

答案:1.C  2.D  3.C  4.A  5.C  6.D

八、看图并根据图意和首字母提示填空(10分)。

    答案:basketball  housework   school swim  lunch  Tuesday  get  football homework  worker

九、选择正确的答案,请将答案的字母编号写在括号里(10分)。

    答案:1.C  2.A  3.B  4.B  5.A  6.A  7.C   8.B  9.C  10.B

十、选出下列问句的答句,并把答案的字母编号写在括号内(6分)。

答案:1F 2E 3B 4A 5C 6D

十一、根据实际情况回答问题(5分)。

答案:略

十二、读对话,根据上下文请将对话补充完整(8分)。

答案:do  often  do  do  Can  can  Do  don’t

十三、阅读对话,判断下列句子是否与对话内容一致,如一致请在括号内写“T”,否则写“F”(5分)。

答案:1.F  2.T  3.F  4.T  5.F

 

  评论这张
 
阅读(200)| 评论(1)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2018