注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

永平小英教研组博客

 
 
 

日志

 
 

2010学年第一学期小学四年级英语期末综合练习(握山小学 张秀萍)  

2010-12-15 15:10:11|  分类: 四年级资料 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

2010学年第一学期小学四年级英语期末综合练习

                      (出题者:握山小学   张秀萍)

 Name _______ Grade Four  Class            No.           Mark         

一、听录音,选出句子中所含的信息,并把其字母编号写在括号内。(10')

1.(   )

A.7:50

B.7:15

C.8:15

2.(   )

A.have dinner

B.have lunch

C.have breakfast.

3.(   )

A.clean the house

B.clean up everything

C.do gardening

4.(   )

A.?48

B.?48

C.?38

5.(   )

A.kind and patient

B.tall and strong

C.tall and handsome

6.(   )

A.a Chinese lesson

B.an English lesson

C.an art lesson

7.(   )

A.Tuesday

B.Thursday

C.Sunday

8.(   )

A.blonde  hair

B.black hair

C.grey hair

9.(   )

A.play football

B.play basketball

C.play table tennis

10(   )

A.sodier

B.ambulance man

C.manager

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

二、听录音,根据短语写出图的英文大写字母编号。(10')

2010学年第一学期小学四年级英语期末综合练习(握山小学   张秀萍) - ypxyjy - 永平小英教研组博客

 

2010学年第一学期小学四年级英语期末综合练习(握山小学   张秀萍) - ypxyjy - 永平小英教研组博客

 

 

 

三、听读句子,选择正确答案,把编号写在括号内。(5')

1.(   )

A.I clean the house.

B.Yes, I do.

C.No, I'm not.

2.(   )

A.Yes, they do.

B.Yes, they are.

C.They are cleaners.

3.(   )

A. At twelve.

B.It's twelve o'clock.

C.Yes, it is.

4.(   )

A.Yes,she does. 

B. No, she isn't.

C.She's a teacher.

5.(   )

A.?100

B.50

C.Thirty

 

 

 

 

 

 

四、听对话三次,指出答语是否与图意一致,如一致,请在括号内写“T”,否则写“F”。(10')

 

2010学年第一学期小学四年级英语期末综合练习(握山小学   张秀萍) - ypxyjy - 永平小英教研组博客

 

 

1

 

 

五、听句子三次,写出句子所缺的单词。(10')

1.It's time to __________ _________ __________.

2.They play basketball_________ class on __________.

3.My father is a __________.He can help _______ people.

4.I'd like to ________a pair of _________.

5.It's __________.Let's go and have breakfast.

 

六、根据所读短文内容判断句子是否符合题意,如符合写”T",否则写”F"(5')        )1Miss Zhang has short black hair.

 (        ) 2Miss Zhang helps children learn English.

 (        ) 3Miss Zhang often plays basketball after class.

 (        ) 4Miss Zhang is kind and funny.

 (        ) 5Miss Zhang is not my heroine.

 

七、找出每组中与其他三个不属同一类的词,并把这个词的字母写在括号内。(5')

1.(   )

A.dinner

B. dress

C.lunch  

D.breakfast

2.(   )

A. cake

B.bread

C.rice

D.farmer

3.(   )

A.dentist

B.movie star

C.friendly

D.soldier

4.(   )

A. tall

B. hero

C.patient

D.handsome

5.(   )

A.table tennis

B.sport

C.basketball

D.tennis

 

 

 

 

 

 

八、根据图意,用适当的词填空(首字母已给出)。(5')

2010学年第一学期小学四年级英语期末综合练习(握山小学   张秀萍) - ypxyjy - 永平小英教研组博客

 

1.He often play f_______ on Sunday.

2.I want to be a c______ when I grow up.

3.The T-_________ is blue.

4.I usually have bread and  e_______ for breakfast.

5.I like m_______ lessons.

 

2

、选择括号内的词填空。(10')

 

1.He can put out fires, he is a _________ ( fireman , doctor ).

2.Forty and fifty is _________ ( eighty , ninety ).

3.What's your aunt's _________ ( name , job )?  She's a dentist.

4.How much ___________ ( is , are ) the trousers?

5.I have ___________ ( not , no ) brothers or sisters.

6.Liu Xiang and Yao Ming are my _______.(hero,heroes)

7.The boy ________(with,is) a cap is Mike.

8.She has a music lesson ______(from, for)10:55 to 11:35.

9.What is ______(his,he) job?

10.I want to be ______(a, an) athlete.

 

十、选择填空。(10')

(        ) 1

A: What’s _______job?  B: He’s a factory worker.

 

A. his

B. her

C. he

(        ) 2.

I can _______ an ambulance.

 

 

 

A. put out

B. help

C. drive

(        ) 3

A: _________ shorts are they?  B: They’re Xiaoling’s.

 

A. What

B. Who’s

C. Whose

(        ) 4.

My friend and I are ________.

 

 

 

A. fireman

B. policeman

C. postmen

(        ) 5.

Are you ________ in?

 

 

 

A. moving

B. move

C. moves

(        ) 6.

We often  _______ on Sundays.

 

A. badminton

B. swim

C. plays badminton

 (        ) 7

Janet ________ got three new books.

 

A. have

B. is

C. has

 (        ) 8

This coat is only 80 yuan, I’ll _______ them.

 

A. with

B. take

C. have

 (        )9 .

Let’s talk ________ heros and heroines.

 

A. for

B. with

C. about

 (        ) 10.  Its time ________ go home.            

                 A. to                                              B. under                                C. on

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


3

十一、选择下列句子的答句,并把其字母编号写在括号内。(5')

     1. Can teachers help us to learn?           A. I play badminton.

     2. What does your mother do?             B. They're my sister's.

     3. Whose dresses are these?               C. Yes, they can.

     4. What do you usually do on Saturday?     D. Six thirty.

     5. What time is it now?                   E. She is a shop assistant.

 

 

 

 

 

 

 


十二、选择句子补全对话,并把句子的编号写在相应的横线上.(5')

A. I can put out fires.                        B.She’s a nurse.

C.I want to be a policeman.                   D.It's Thursday.

E.What about you?

 

A:What day is it today?

B:1_______________________.

A: What does your mother do?

B:2_______________________.She can help sick people.

A: What do you want to be when you grow up?

B:3______________________.I can catch criminals .4________________________.

A: I want to be a fireman. 5________________________.

B: That’s a good job.

十三、按实际回答。(5')

1、What does your father do?

   ________________________________.

2、What do you want to be when you grow up?

  ________________________________.

3、What do you usually do on Sunday morning

  ________________________________.

4、What day is today?

  ________________________________.

5、Is your mother kind and patient?

  ________________________________.

十四、阅读短文,判断对错,对写“T”,否则写“F”。(5')

      I'm Sally. I'm a pupil in Rose School, I usually get up at six thirty every morning. I have breakfast at seven at home. I usually go to school at seven thirty. I have four classes from eight thirty to eleven forty-five in the morning. At about twelve I have lunch at school. I have two classes in the afternoon. After class I play basketball and football on the playground with my classmates. I usually get home at five. I often have dinner at six. After dinner, sometimes I do my homework, sometimes I watch TV. At nine thirty, I usually go to bed.

 

1.(    )  Sally usually gets up at 6:30 every morning.

2.(    )  Sally has breakfast at 8:00 at home.

3.(    )  Sally has lunch at 12:00 at home.

4.(    )  Sally is a teacher in the Rose School.

5.(    )  Sally plays badminton after school with her classmates.

4

附录:

一、听录音,选出句子中所含的信息,并把其字母编号写在括号内。

1.I usually get up at 7:50

2.What time do you usually have dinner? 

3.She can clean up everything. 

4.The coat is ?48.

5..My uncle is tall and strong. 

6..I have an art lesson on Friday.

7.What do you usually do on Thursday?

8.The lady with blonde hair is my aunt.

9.Do you often play table tennis on Wednesday?

10.An ambulance man can drive an ambulance.

二、听录音,根据短语写出图的英文大写字母编号。

A. run B.sweep the floor. C.soldier D a pair of shorts E a nurse F 12:15 G swim

 H a strong man I play football J a pair of jeans.

1.E 2.H 3.A 4.C 5.D 6.J 7.B 8.F 9. I 10 G

三、听读句子,选择正确答案,把编号写在括号内。

1.Are you short?

2.Do they often skip after school.

3.When do you have lunch?

4.What is your sister's job?

5.How much is the dress?

四、听对话三次,指出答语是否与图意一致,如一致,请在括号内写“T”,否则写“F”。

1. The postman can deliver letters.

2.How much the socks? They are 60 yuan. 

3.The boy can clean the house.

4.She is playing table tennis.

5.They are very tall.

6.Whose is the skirt? It's Sally's.

7.He can serve us food and drinks.

8.He likes playing basketball.

9.He can drive a bus.

10.He often feeds the pets.

 

五、听句子三次,写出句子所缺的单词。

1.It's time to go to school.

2.They play basketball after class on Monday.

3.My father is a doctor.He can help sick people.

4.I'd like to buy a pair of shoes.

5.It's 8:30.Let's go and have breakfast.

六、根据所读短文内容判断句子是否符合题意,如符合写“T",否则写”F"

Miss Zhang is my English teacher. She has long black hair and big eyes. She is a young and slim lady.She is patient, kind and funny.She often plays badminton after class with us.We all like her .She is my heroine.

 

 

参考答案:

一、1.A 2.A 3.B 4.B 5.B 6.C 7.B 8.A 9.C 10.B

二、1.E 2.H 3.A 4.C 5.D 6.J 7.B 8.F 9. I 10 G

三、CAACA

四、1T 2F 3T 4F 5F 6T 7T 8T 9F 10T

五、1.go to school 2.after Monday 3.doctor sick 4.buy shoes 5.8:30

六、FTFTF

七、B D C B B

八、football cook shirt eggs maths

九、1.fireman 2.ninety 3.job 4.are 5. no  6.heroes  7.with  8.from  9.his  10.an

十、A C C C A   B C B C A

十一、CEBAD

十二、BDCEA

十三、略

十四、TFFFF

  评论这张
 
阅读(355)| 评论(46)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2018