注册 登录  
 加关注
查看详情
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

永平小英教研组博客

 
 
 

日志

 
 

二00九学年第二学期四年级英语期末综合练习卷  

2010-05-31 18:41:13|  分类: 四年级资料 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

(试题编制人:启明小学 丘淑琴 李建萍)    < xmlnamespace prefix ="o" ns ="urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Name             Class             Mark            

 

一.听录音三次,按顺序标出图片的大写字母标号。(10分)

二00九学年第二学期四年级英语期末综合练习卷 - ypxyjy - 永平小英教研组博客

 

二.听句子三次,选出所提及的信息,把其字母编号写在括号里。(10)

   1.A.the long jump              B. jumping high    

C. the high jump

   2.A.14 yuan                    B.14 dollars       

C.40 yuan

   3.A.parent                     B. patient         

C. present

   4.A.idea                       B.fairy            

C. story

   5.A.a bottle of                B..a bowl of       

C.a plate of

   6.A.watches                    B.catches          

C.wants

   7.A pasta                      B.onion            

C.tamato

   8.A.important                  B.instrument       

C.interesting

   9. A.playing                   B.cooking          

C.painting

  10.A.playing badminton          B.playing foodball  

C.playing basketball

.听问句三次,选出正确的答语,将其字母编号写在括号里。(12分)

(   )1.A.Thank you.             B.No,Iam not.    

C.Yes,I do.

(   )2.A.I like coffee.        B.I’m fishing.  

C.Go for it.

(   )3.A.It’s my bedroom.  B.It’s boring.  

CIt’s delicious.               

(   )4.A.It’s forty.     B.It’s a clock.   

C. It’s fourteen.

(   )5.A.Let’s see.      B.That’s it.      

C. Of course.

(   )6.A.I’d like half a kilo.        B.Here you are.  

C.They’re 3 yuan.

(   )7.A.Yes,please.      B.No problem.       

C.Here you are.

(   )8.A.No I don’t      B.All right.        

C.Yes,they do.

< xmlnamespace prefix ="v" ns ="urn:schemas-microsoft-com:vml" />

二00九学年第二学期四年级英语期末综合练习卷 - ypxyjy - 永平小英教研组博客

  


 

五、听句子三次,把句子补充完整. (8)

1.How              do the chips               ?

2.              you like some apple juice

3.Ben               like coffee or coke .

4.My father is 35                            .      

5.I am                          doing the long jump.

六.听短文三次,判断对错,对的在括号里写“T,否则些“F”(5分)

   1. Chenjiamin likes playing badminton.

   2. Chenjiamin’s father is a singer

   3. Chenjiamin doesn’t like eating beef.

   4. Chenjiamin’s parents often watch TV.

   5. Chenjiamin must do his homework in the evening.

七、找出不同类的词。(6)

1.  A. baby   B. child        C. teenager  D. person

2.  A. cut     B. eat         C. cup      D. give

3.  A. food    B. noodles     C. chip     D . pasta

4.  A. play    B. programme  C. film      D. cartoon

5.  A .fruit    B. apple       C. banana   D. grape

6. A.breakfast  B. lunch  C. dinner  D.winner

 

二00九学年第二学期四年级英语期末综合练习卷 - ypxyjy - 永平小英教研组博客

                     

                          
  

(  ) 1. A.She is skipping.

      B.She is swimming.

(  ) 2.A.The boy is watching TV.

      B.The boy is watching a play.

(  ) 3.A.The mushrooms are two dollars a kilo.

      B.The mushrooms are two yuan a kilo.

(  ) 4.A.This is a plate of noodles.

     B.This is a bowl of noodles.

(  ) 5.A.She is working on the computer.

     B.She is watching TV.

(  )6.A.He is getting the baton.

      B.He is getting up.

 

九、选择题。(15分)

1.Would you like some milk ? ________.

A. No,thanks  B. No,I don’t  C. No, I’m not

2.They often ____ TV on Sunday.

A. watch  B. watches  C. watching

3.My sister is only one ____.   

A. year old  B. years old  C. old

4.Jiaming’s father is working ____the computer.

A. on   B. in  C. at

5.Look,the little girl ____ a story book.

A. reads  B. reading  C. is reading

6.My mother ____  good ____ swimming.

A. does,at  B. is,at  C. are,at

7.Can I have the pasta,please ? _______ . 

A. Here you are  B. Thanks  C. See you

 

8. _____ are the tomatoes ? They’re_____ 2 a kilo.

A. How old  B. How many  C. How much

9.What’s your favourite sport ? _________.

A. Running  B. Coffee  C. Buns

10.I’d like four kids of _______.

A. tomatoes  B. tomatos  C. tomato

11.Susan doesn’t _____ meat.She ______ salad.

A like,likes  B likes,like  C likes,is

12. _____ is cheaper ? The  big one.

A. Which  B. What  C. Whose

 

十、按对话内容用所给的词填空。(7分)

That’s it ,  dollars ,  help  ,  much  ,  else  ,  I’d   ,  Sure

 

 


< xmlnamespace prefix ="w" ns ="urn:schemas-microsoft-com:office:word" />

A: Can  I______ you ?

B:  Yes,how______ are the tomatoes ?

A:They are two ______ a kilo.

B:OK, ______ like half a kilo , please ?

A: _____ .Do you want anything ______ ?

B:No, _____ , thanks.

 

十一、按实际情况回答问题。(5分)

1.Do you like toast ? ______________________________________________

2.Which sport are you good at ?______________________________________

3.What do you usually have for breakfast ?_____________________________

4.Does your father often watch TV ?__________________________________

5.What do you think of the film ?_____________________________________

 

十二、阅读短文,判断下列句子是否符合短文内容,如符合,请在括号内写“T”,否则写“F”。(5分)

It’s Saturday, Mike,Sally and their parents are in the park.Sally is good at singing. Look, She is dancing and singing now. Mike is playing computer games with his father. They’re having fun. Their mother is watching TV play,  she likes watching TV everyday.

 

(  ) 1.Today is Sunday.

(  ) 2. Sally is singing and dancing now.

(  ) 3. Their father is working on the computer.

(  ) 4. Their mother is cooking the dinner.

(  ) 5. Mike is watching TV play.

 

 

00九学年第二学期四年级英语期末综合练习卷听力材料

.听录音三次,按顺序标出图片的大写字母标号。(10分)

A.playing basketball   B.gold medal  C.orange juice                 D.a bowl of rice           E.chicken                F.school uniform

G.falling over             H.a birthday cake

I.jumping high                 J.2 dollars a kilo

. 听句子三次,选出所提及的信息,把其字母编号写在括号里。(10)

1.The girls are doing the long jump.

2.The grapes are 14 yuan a kilo.

3.This present is from my mum.

4.I think he can be a fairy.

5.I’d like a bottle of milk.

6.Kate watches TV on sunday.

7.I think we need some onion.

8.We are playing musical instrument.

9.Chenjiamin is good at painting.

10.Yongxian likes playing basketball.

三.听问句三次,选出正确的答案,将其字母编号写在括号里。(12分)

1.Happy birthday to you.

2.What are you doing now?

3.What do you think of the play?

4.What time is it now?

5.Can I have the salad,please?

6.How much do the potatoes cost?

7.Can I help you? 

8.Let’s have some perridge.

.看图,判断对错,对的在括号里写“T,否则些“F” (5分)

1.They’re playing football.

2.They’re at the playground.

3.They’re wearing uniform.

4.They’re women.         5.They’re playing basketball.

五.听句子三次,把句子补充完整. (8)

1.How much do the chips cost?

2. Would you like some apple juice?       

3.Ben doesn’t like coffee or coke .

4.My father is 35 years old  .      

5.I am good at doing the long jump.

六.听短文三次,判断对错,对的在括号里写“T,否则些“F”(5分)

I’m Chenjiamin.This is the picture of my family,My mother is 33 years old.She’s a cooker.She’s good at playing badminton.I like playing badminton,too.My mother often teaches me how to play badminton well.My father is a worker.He works hard.Sometimes he plays badminton with us.He likes eating beef.I like it,too.My parents often watch TV in the evening.But I don’t watch TV.I must do my homework in the evening.

00九学年第二学期四年级英语期末综合练习卷答案

一.       D I A E H    

 B G F C J

二. 1.A   2.A  3.C  4.B  5.A  

 6.A  7.B  8B  .9.C  10.C

三.1.A  2.B  3.B  4.C   5.C   6.C   7.A  8.B

四.1.F   2.T    3.F    4.F    5.T 

五.1.much   cost  2.Would  juice   3. doesn’t   coffee   4.years   old  5.good   at

六.1.T    2.F   3.F   4.T   5.T 

七、1.D  2.C  3.A  4.B  5.A  6.D

八、1.A  2.A  3.B  4.B  5.A  6.A

九、1.A  2.B  3.A  4.B  5.C  6.B 

7.A  8.C  9.A  10.A  11.A  12.B 

十、 help  ,  much  ,  dollars  ,  I’d  ,  Sure  , That’s it

十一、1.  Yes , I do. / No ,I don’t.

      2.

      3.

      4. Yes , he does. / No , he doesn’t

      5,

十二、1. F  2. T  3. F  4. F  5. F

 

  评论这张
 
阅读(143)| 评论(2)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2018